Ryan Evans tangerer career high i sejr

Bakken Bears tog tirsdag aften den ventede sejr over Bears Academy, men det blev sværere end forventet. De unge bjørne hang ved hele kampen, men Bakken endte med at vinde med cifrene 92-78.

Med sejren rykker Bakken op på en delt andenplads i Basketligaen med 22 point, á point med Horsens og Randers, med fire point op til Næstved på førstepladsen – hvor Næstved dog har spillet en kamp mere end de tre andre hold.

Inden det blev en realitet, skulle Bakken dog slå Bears Academy. Tidligt i kampen så Bakken Bears ud til at skulle løbe med det hele. Darko Jukic scorede Bakkens første fire point og så blev Ryan Evans brandvarm. På vej mod 10-0 og 21-8 scorede den rutinerede amerikaner 14 point og der var nogle ”ohhh’er” i hallen. Han endte med 26 point, hvilket er en tangering af hans højeste antal scorede point i en kamp for Bakken Bears.

Bakkens forspring kom dog længe ikke ud over de 13 point fra første periode, for de unge bjørne fra Bears Academy ville bestemt også lege med. Alle akademispillerne var trusler på kurven og ni forskellige spillere fra Academy kom på tavlen, med Tobias Mønsted, Tobias Hemmersham og Magnus Høj som de mest scorende.

Allerede inden første periode var slut, var Bakkens forspring skrumpet til syv point og inden halvlegspausen blev det også kortvarigt skåret helt ned til fire, 31-27.

Langt ind i tredje periode lå Bakkens forspring mellem fem og ti point, men to scoringer i træk fra først Michel Diouf, så Noah Churchill og til sidst Elijah Childs udbyggede Bakkens føring til 69-55 inden de sidste ti minutter.

Selv om Academy skar forspringet ned til seks en enkelt gang i fjerde periode, blev det aldrig rigtigt spændende og Bakken endte med at vinde med 92-78.

Næste gang Bakken er i aktion er lørdag, hvor årets overraskelse BMS Herlev kommer på besøg i Aarhus. BMS Herlev, med stortalentet Marqus Marion, er på en øjeblikkelig femteplads og har flere gange siden sæsonstart snuset til top tre. Til kampen fejrer Bakken Bears Kids Day, hvor der er besøg fra Troopers for Charity i Star Wars kostumer og der samles ind til Hospitalsklovnene.

Børn kommer ind gratis v. køb af billet til voksne, pensionister eller studerende.

Køb billet til kampen mod BMS Herlev her

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE