Ryan Evans tangerer career high i sejr

Bakken Bears tog tirsdag aften den ventede sejr over Bears Academy, men det blev sværere end forventet. De unge bjørne hang ved hele kampen, men Bakken endte med at vinde med cifrene 92-78.

Med sejren rykker Bakken op på en delt andenplads i Basketligaen med 22 point, á point med Horsens og Randers, med fire point op til Næstved på førstepladsen – hvor Næstved dog har spillet en kamp mere end de tre andre hold.

Inden det blev en realitet, skulle Bakken dog slå Bears Academy. Tidligt i kampen så Bakken Bears ud til at skulle løbe med det hele. Darko Jukic scorede Bakkens første fire point og så blev Ryan Evans brandvarm. På vej mod 10-0 og 21-8 scorede den rutinerede amerikaner 14 point og der var nogle ”ohhh’er” i hallen. Han endte med 26 point, hvilket er en tangering af hans højeste antal scorede point i en kamp for Bakken Bears.

Bakkens forspring kom dog længe ikke ud over de 13 point fra første periode, for de unge bjørne fra Bears Academy ville bestemt også lege med. Alle akademispillerne var trusler på kurven og ni forskellige spillere fra Academy kom på tavlen, med Tobias Mønsted, Tobias Hemmersham og Magnus Høj som de mest scorende.

Allerede inden første periode var slut, var Bakkens forspring skrumpet til syv point og inden halvlegspausen blev det også kortvarigt skåret helt ned til fire, 31-27.

Langt ind i tredje periode lå Bakkens forspring mellem fem og ti point, men to scoringer i træk fra først Michel Diouf, så Noah Churchill og til sidst Elijah Childs udbyggede Bakkens føring til 69-55 inden de sidste ti minutter.

Selv om Academy skar forspringet ned til seks en enkelt gang i fjerde periode, blev det aldrig rigtigt spændende og Bakken endte med at vinde med 92-78.

Næste gang Bakken er i aktion er lørdag, hvor årets overraskelse BMS Herlev kommer på besøg i Aarhus. BMS Herlev, med stortalentet Marqus Marion, er på en øjeblikkelig femteplads og har flere gange siden sæsonstart snuset til top tre. Til kampen fejrer Bakken Bears Kids Day, hvor der er besøg fra Troopers for Charity i Star Wars kostumer og der samles ind til Hospitalsklovnene.

Børn kommer ind gratis v. køb af billet til voksne, pensionister eller studerende.

Køb billet til kampen mod BMS Herlev her

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE