Hjemmekamp og Kids Day på lørdag

Er BMS Herlev på tilbage toppen af Basketligaen?

Lørdag møder Bakkens Bears den helt store overraskelse i Basketligaen, BMS Herlev.  Der bliver samtidig afholdt Kids Day og i samarbejde med Troopers for Charity samler vi ind til Hospitalsklovnene.

Klubben fra Hovedstaden har i denne sæson overrasket stort og ligger på nuværende tidspunkt nummer fem i Basketligaen. Traditionsklubben BMS Herlev var i 80’erne og starten af 90’erne Danmarks mest succesfulde klub. Klubbens trofæskab er også fyldt med ni mesterskaber og otte pokaltitler. Klubbens opblomstring denne sæson, kunne tyde på, at BMS Herlev er på vej mod toppen af dansk basket igen. Optimismen er grundet i, at BMS Herlev har et ungt og sammenspillet hold. Gennemsnitsalderen er kun på 20,61 år.

BMS Herlev spiller med smal rotation af spillere, som kender hinanden godt. BMS har flere forskellige trusler, og offensivt har de blandt andet den dygtige playmaker August Haas, og en af ligaens bedste scorere i Marqus Marion. Holdet kommer indtil kampen med selvtillid, da de har vundet 3 ud af deres seneste 5 og spillede helt lige op mod førerholdet Team FOG Næstved i et smalt nederlag.

Det seneste møde mellem Bears og BMS Herlev blev til en sejr til københavnerne på 78-71, hvor både Marqus Marion og Eamonn Joyce lavede 21 point, mens Gustav Knudsen havde 15 for Bakken Bears.

For Bakkens vedkommende handler om at få revanche over BMS, men også om at bevare den gode stime så, forspringet til topholdet fra Næstved kan blive formindsket.

Til denne kamp vil der blive samlet ind til hospitalsklovnene, med hjælp fra Star Wars gruppen Troopers for Charity. Velgørenhedsorganisationen Troopers For Charity har til formål at gøre en forskel for de udsatte børnegrupper rundt om i Danmark.  Derudover bliver der fejret Kids Day i hallen, hvor Børn kommer ind gratis v. køb af billet til voksne, pensionister eller studerende.

Kampen mellem Bakken Bears og BMS Herlev spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center lørdag 7. januar 14:00

Køb billet her.

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE