Hjemmekamp og Kids Day på lørdag

Er BMS Herlev på tilbage toppen af Basketligaen?

Lørdag møder Bakkens Bears den helt store overraskelse i Basketligaen, BMS Herlev.  Der bliver samtidig afholdt Kids Day og i samarbejde med Troopers for Charity samler vi ind til Hospitalsklovnene.

Klubben fra Hovedstaden har i denne sæson overrasket stort og ligger på nuværende tidspunkt nummer fem i Basketligaen. Traditionsklubben BMS Herlev var i 80’erne og starten af 90’erne Danmarks mest succesfulde klub. Klubbens trofæskab er også fyldt med ni mesterskaber og otte pokaltitler. Klubbens opblomstring denne sæson, kunne tyde på, at BMS Herlev er på vej mod toppen af dansk basket igen. Optimismen er grundet i, at BMS Herlev har et ungt og sammenspillet hold. Gennemsnitsalderen er kun på 20,61 år.

BMS Herlev spiller med smal rotation af spillere, som kender hinanden godt. BMS har flere forskellige trusler, og offensivt har de blandt andet den dygtige playmaker August Haas, og en af ligaens bedste scorere i Marqus Marion. Holdet kommer indtil kampen med selvtillid, da de har vundet 3 ud af deres seneste 5 og spillede helt lige op mod førerholdet Team FOG Næstved i et smalt nederlag.

Det seneste møde mellem Bears og BMS Herlev blev til en sejr til københavnerne på 78-71, hvor både Marqus Marion og Eamonn Joyce lavede 21 point, mens Gustav Knudsen havde 15 for Bakken Bears.

For Bakkens vedkommende handler om at få revanche over BMS, men også om at bevare den gode stime så, forspringet til topholdet fra Næstved kan blive formindsket.

Til denne kamp vil der blive samlet ind til hospitalsklovnene, med hjælp fra Star Wars gruppen Troopers for Charity. Velgørenhedsorganisationen Troopers For Charity har til formål at gøre en forskel for de udsatte børnegrupper rundt om i Danmark.  Derudover bliver der fejret Kids Day i hallen, hvor Børn kommer ind gratis v. køb af billet til voksne, pensionister eller studerende.

Kampen mellem Bakken Bears og BMS Herlev spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center lørdag 7. januar 14:00

Køb billet her.

Hvordan fungerer Basketball Champions League?
23 sep 2023

Hvordan fungerer Basketball Champions League?

BCL Gruppespillet består af 32 hold, hvoraf de 29 allerede er valgt på baggrund...
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
NEWS ARCHIVE