Ungdommens aften på Kids Day

Der stod ”ungdom” over det hele i lørdagens top fem kamp i Basketligaen mellem Bakken Bears og BMS Herlev. 19-årige Gustav Knudsen scorede 17 point de første 11 minutter og 18-årige Silas Oriane havde en af de mest imponerende debutscoringer i Bears’ historie. Bakken Bears vandt med cifrene 95-66.

Under kampen blev der, i samarbejde med Troppers for Charity, samlet ind til hospitalsklovnene. De over 1.000 publikummer købte alle de røde næser og der blev taget masser af billeder med Darth Vader og de andre figurer fra Star Wars universet.

Bakken Bears var aldrig bagud og øgede føringen støt gennem de tre første perioder. I kampens indledning imponerende især Gustav Knudsen med 17 point på de første 11 minutter. Han var tilbage fra tre kampes skadespause og energiniveauet var skyhøjt. Resultatet var en tre’er og en række imponerende dunks på vej til topscorerværdigheden med 25 point. Kampens highlight var nok hans 22. og 23. point, hvor Knudsen fik en friløber og lavede en tordnende såkaldt Statue of Liberty-dunk.

En anden imponerende detalje var, at Silas Oriane ikke bare fik debut for Bakken Bears, men gjorde det med en af de mest imponerende debutscoringer i Bakkens historie. Den 18-årige debutant kom flyvende, greb Skyler Bowlins aflevering i luften og hamrede den ned gennem kurven, til et kollektivt ”ooohhh” fra det talstærke publikum.

Bakken var foran 26-15 efter første periode og 44-26, da BMS Herlev tog sin første timeout, midt i anden periode. Den hjalp ikke Adrian Moss’ tropper, der dog kæmpede bravt alligevel, men måtte se sig selv gå til pause bagud 55-31. Det var Eamonn Joyce, der med 21 point havde mest held for BMS Herlev denne eftermiddag, fulgt op af August Haas med 13 og Andreas Mortensen med 11.

Gæsterne hentede hurtigt fem point i starten af anden halvleg og bragte Bakkens forspring ned under 20, men inden perioden var slut, var der igen 30 point mellem holdene.

Slutresultatet lød på 95-66 og med sejren fastholder Bakken Bears andenpladsen i ligaen, fire point bag Team FOG Næstved, men med en kamp i hånden.

Bakkens næste opgave er mod Horsens IC, på hjemmebane søndag 15. januar kl. 14 i Sparekassen Danmark Basketball Center. Det er en pokalkvartfinale, hvor en af ærkerivalerne kommer til at forlade turneringen. Næste ligakamp er finalerevanchen på hjemmebane mod Svendborg Rabbits 21. januar.

Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE