Jysk derby i pokalen

Når Bakken Bears og Horsens IC tørner sammen, er der garanti for følelser, infight og oftest tætte kampe. De to hold er ærkerivaler og det Jyske Derby har set masser af drama, måske især i pokalturneringen, hvor det som bekendt er vind-eller-forsvind.

Mellem jul og nytår tørnede holdene sammen i Horsens og Bakken slap kun afsted med en sejr på grund af Michel Dioufs tre’er med 15 sekunder igen.  Liga topscoreren Chris Lykes blev også kampens topscorer, og sluttede med 25 point, mens Ryan Evans scorede 20 point for Bakken Bears.

Sidste gang Horsens kom til byen var der 1200 tilskuere til stede. Tilskuerne skabte en stemning der var en finale værdig mellem. Begge hold spillede op til publikum flotte ramme, og kampen havde masser af highlights.

Kampen i kampen var også mellem Skyler Bowlin og Horsens’ tilhængere, der i 40 minutter sang smædesange og buede hver gang vores guard havde bolden. Til hjemmekampen vil Skyler dog kunne mærke, at han har fansenes opbakning i Sparekassen Danmark Basketball Center på søndag.

Vinderen af kampen møder enten Svendborg Rabbits eller Bears Academy på udebane i Semifinalen. På den anden side af turneringen findes hold som Team FOG Næstved og Randers Cimbria.

Kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center søndag 15. januar kl. 14.

Køb billetter her

Bakken Bears vs Horsens, basketball, vejlby risskov hallen Nummer 3 Tony Carr Nummer 5 Ryan Evans Nummer 7 Noah Churchill Nummer 10 Eliah Childs Nummer 12, Skyler Bowlin Nummer 22, Deng Adel
Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE