Største salg i Bakken Bears’ historie: Tony Carr solgt til israelsk klub

Det israelske hold Galil Gilboa har købt den amerikanske guard Tony Carr i Bakken Bears, i det største spillersalg i klubbens historie.

Det er især på baggrund af en række fremragende præstationer i Basketball Champions League, at Galil Gilboa har købt Carr. Hans 34 point, 9 assists og 5 rebounds mod det stærke serbiske hold FMP Meridian i kvalifikationsturneringen vakte genlyd i hele Europa. Det samme gjorde hans 28 point mod Ludwigsburg i sidste gruppekamp, sammen med gennemsnit på 17 point og 6 assists pr. kamp i turneringen.

Galil Galboa ligger sidst i den israelske liga og har altså vendt sig mod Tony Carr for at ændre det faktum. Der er to point op til første ikke-nedrykningsplads og otte op til første slutspilsplads.

Bakken Bears er allerede gået i gang med at se på en erstatning for Carr, fortæller klubbens sportsdirektør Michael Piloz:

– Vi kunne ikke sige nej til det tilbud, som Galil Galboa kom med, selv om vi meget gerne havde beholdt Tony i klubben. Det præcise beløb forbliver mellem klubberne, og det er da heller ikke i de millionbeløb, man ser i fodbold, men det er det største i vores historie. Det gør også, at vi kan gå ud på markedet og finde en afløser, der passer ind på holdet, slår Michael Piloz fast.

Bakken Bears har over de seneste 45 dage sagt farvel til tre udenlandske profiler i Carr, Deng Adel og Kylor Kelley og goddag til to unge danske talenter i Silas Oriane og Andreas Holst. Samtidig har holdet vist sammenhængskraft og har fået gode præstationer fra de andre spillere på guardpositionen.

– Vi ser bredt på alle muligheder på markedet og det behøver ikke nødvendigvis være en ny guard, vi henter ind. Vi ved dog, at det bliver en erfaren professionel, slutter Michael Piloz.

I Basketligaen har Carr ikke haft helt samme påvirkning på holdet som i Champions League. Her snitter Carr 7 point og 5 assists på 22 minutter pr. kamp.

Tony Carr er allerede tiltrådt i Galil Galboa, men Bakken stiller stadig et stærkt hold i søndagens jyske derby mod Horsens, der denne gang har ekstra betydning, idet det er en pokalkamp, hvor kun vinderen går videre til semifinalen.

Tony Carr statistikker:
Basketligaen: https://basketligaen.dk/bakken-bears-teamstats/?WHurl=%2Fperson%2F1888516%2Fstatistics%3F
BCL Kvalifikationen: https://www.championsleague.basketball/22-23/qualifiers/player/Anthony-Gregory-Carr
BCL Gruppespil: https://www.championsleague.basketball/22-23/player/Tony-Carr

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE