Sikker sejr over Horsens sender os til semifinale mod Rabbits

Slutstillingen var ikke tæt, men der var masser af tænding og drama, da Bakken Bears ekspederede Horsens IC ud af pokalkvartfinalen, 84-68. Semifinalen bliver Bakken Bears mod Svendborg Rabbits.

Kampen startede med en brandvarm Michel Diouf, der ramte tre tre-point skud i de første fem minutter for Bakken. Gustav Knudsen fulgte op med nogle lækre detaljer og ikke mindst 14 point i første periode, til vild jubel fra den feststemte hal.

Bakken kom ud med masser af tænding og tvang Horsens til at smide mange bolde væk, så hjemmeholdet kunne bringe sig foran med 32-12 efter de første ti minutter.

Det gamle ordsprog siger noget med ”højt at flyve” og bjørnene kunne da heller ikke holde momentum hele vejen. Basketligaens topscorer Chris Lykes fik lidt tænding på gæsterne og langsomt kæmpede Horsens sig tilbage i kampen gennem anden periode. Lykes og Leonardo Carlino ramte kurven nogle gange, veteranen Vedran Borovcanin fulgte op og inden de to hold gik til halvleg, havde gæsterne halveret forspringet til ti point, 44-34.

Bakken Bears lod imidlertid ikke en enkelt dårlig periode ødelægge kampen og de kom ud med ild i øjnene efter pausen. Skyler Bowlin ramte en tre’er i første angreb, som satte tonen, Ryan Evans fulgte op med endnu tre point, som tændte op under publikum, og da Darko Jukic dunkede et alley oop dunk i efter fire minutter eksploderede hallen i larm og Bakken var foran med 20 igen, 58-38.

Horsens kom aldrig tæt på igen, men tændingen forsvandt ikke helt. Med tre minutter igen fik Elijah Childs hamret bolden gennem kurven oppefra i et vildt dunk, som han fik fejret lidt for tæt på Horsens’ Liam Churchill og så tændtes temperamenterne. De to blev holdt fra hinanden, mens Skyler Bowlin og Frederik Rungby havde gang i deres egen diskussion.

Dommerne blev dog ikke nødt til at tage magtmidler i brug, så kampen endte lidt senere med en Bears-sejr på 84-68. Horsens kan nu koncentrere sig om Basketligaen, mens Bakken har et semifinalemøde med Svendborg Rabbits på udebane i første weekend i februar.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2224729/bs.html

Spotlight Gustav Knudsen
08 feb 2023

Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien,...
Fastelavn i hulen
08 feb 2023

Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er...
Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus
07 feb 2023

Students’ Basketball Party ruller sammen med Studenterhus Aarhus

Studenterhus Aarhus er igen med til at skabe den fedeste studenterfest i Aarhus. Ølbaren...
Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?
06 feb 2023

Rundt om ligaen: Kan BMS Herlev og Svendborg komme i semifinalerne?

Med den forgangne weekends resultater er top seks i ligaen på plads. BMS Herlev...
NEWS ARCHIVE