Sikker sejr over Horsens sender os til semifinale mod Rabbits

Slutstillingen var ikke tæt, men der var masser af tænding og drama, da Bakken Bears ekspederede Horsens IC ud af pokalkvartfinalen, 84-68. Semifinalen bliver Bakken Bears mod Svendborg Rabbits.

Kampen startede med en brandvarm Michel Diouf, der ramte tre tre-point skud i de første fem minutter for Bakken. Gustav Knudsen fulgte op med nogle lækre detaljer og ikke mindst 14 point i første periode, til vild jubel fra den feststemte hal.

Bakken kom ud med masser af tænding og tvang Horsens til at smide mange bolde væk, så hjemmeholdet kunne bringe sig foran med 32-12 efter de første ti minutter.

Det gamle ordsprog siger noget med ”højt at flyve” og bjørnene kunne da heller ikke holde momentum hele vejen. Basketligaens topscorer Chris Lykes fik lidt tænding på gæsterne og langsomt kæmpede Horsens sig tilbage i kampen gennem anden periode. Lykes og Leonardo Carlino ramte kurven nogle gange, veteranen Vedran Borovcanin fulgte op og inden de to hold gik til halvleg, havde gæsterne halveret forspringet til ti point, 44-34.

Bakken Bears lod imidlertid ikke en enkelt dårlig periode ødelægge kampen og de kom ud med ild i øjnene efter pausen. Skyler Bowlin ramte en tre’er i første angreb, som satte tonen, Ryan Evans fulgte op med endnu tre point, som tændte op under publikum, og da Darko Jukic dunkede et alley oop dunk i efter fire minutter eksploderede hallen i larm og Bakken var foran med 20 igen, 58-38.

Horsens kom aldrig tæt på igen, men tændingen forsvandt ikke helt. Med tre minutter igen fik Elijah Childs hamret bolden gennem kurven oppefra i et vildt dunk, som han fik fejret lidt for tæt på Horsens’ Liam Churchill og så tændtes temperamenterne. De to blev holdt fra hinanden, mens Skyler Bowlin og Frederik Rungby havde gang i deres egen diskussion.

Dommerne blev dog ikke nødt til at tage magtmidler i brug, så kampen endte lidt senere med en Bears-sejr på 84-68. Horsens kan nu koncentrere sig om Basketligaen, mens Bakken har et semifinalemøde med Svendborg Rabbits på udebane i første weekend i februar.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2224729/bs.html

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
NEWS ARCHIVE