Fastelavn i hulen

Lørdag 11 februar kl.14. starter en hektisk uge for Bakken Bears. Første modstander er BK Amager, derefter skal Bjørnene en tur til Kronjylland for at spille topkamp mod Randers også slutter Bears af med et brag af en fest hjemme mod BC Copenhagen.

Det sidste møde mod BK Amager var i starten af december, Anders Sommer var syg, og derfor fik assistenttræner Florian Wedell sin første kamp som head coach på liganiveau – og den opgave blev løst til UG. Bakken endte med at tage en sejr på 76-105. 

Siden det sidste møde mod Bakken har BK Amager forstærket sig, og den nyeste mand på blokken hos BK Amager hedder Mitch Pelissier. Pelissier er kommet til Amager efter to sæsoner i Albanien hos Teuta. Pelissier var med til at vinde det albanske mesterskab og den albanske pokalturnering i sidste sæson. I hans to første kampe snitter han 23 point, og seneste spillede Pelissier og Amager lige op mod Horsens IC, hvor han sluttede med 30 point.  

Bakken Bears kommer ind til kampen med otte sejre i træk i Basketligaen, og ligger nu delt etter i en historisk tæt topstrid i Basketligaen. Alle fire hold i toppen af Basketligaen har 28 point. Så tæt har top fire aldrig været, så langt inde i turneringen. Der er altså lagt op til et brag af en afslutning på først grundspillet og alle sejre tæller grundspillet ud. Kan Bakken bevare momentum og slå BK Amager på lørdag, så venter der et topopgør mod Randers Cimbria mandag d.13, hvor kampen om førstepladsen er i spil.  

Vi tyvstarter på fastelavn, så der er gratis adgang for børn, når der købes en billet til voksne, studerende eller pensionister. 

Det bliver en festlig dag, hvor vi slår katten af tønden, klæder os ud og fejrer at det er vinterferie for børnene! 

Vi slår Katten af Tønden fra kl. 13 og der er kampstart kl. 14. 

Kampsponsor til kampen er Bentax, og kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center lørdag 11. februar kl. 14. 

https://billet.bakkenbears.com/kampe/2022-02-Amager

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE