Spotlight Gustav Knudsen

Dunkeministeren Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Spanien, efter han havde gjort god figur på både ungdomslandshold og i ungdommens EuroLeague, Next Generation Tournament.

I Spanien spillede Gustav for Casademont Zaragoza, hvor Knudsen trænede med holdet i den bedste række, mens det blev til kampe for både Zaragozas elite ungdomshold og andetholdet. I Next Generation Tournament i 2021 spillede Gustav flest minutter for Zaragoza, snittede næstflest rebounds og flest steals – og på seniorniveau blev det i samme sæson til debut i ACB, den spanske topliga, der regnes som den stærkeste nationale liga uden for NBA.

I Danmark lagde basketballforbundet også mærke til den unge spiller og den tidligere landstræner Arnel Dedic udtog Knudsen til landsholdet i 2021. Han fik sin A-landsholdsdebut mod Kosovo i november og har været udtaget til holdet lige siden

Som spiller er Gustav en lang wing der løber gulvet, trives bedst i høj fart, dækker op med intensitet og kan score på mange måde. I denne sæson snitter den kun 19-årige wing 12,1 point og 4,4 rebounds i 21 minutter per kamp, og han forsætter med at udvikle sige konstant. I hjemmekampen mod BMS Herlev satte Gustav Knudsen career high med 25 point  i Basketligaen, og i kampen efter fulgte han op med 14 point i den første periode, samt nogle lækre detaljer.

Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE