Rundt om Ligaen: Hvem tager førstepladsen i grundspillet?

Vi er gået ind i den sidste uge inden landsholdspausen og det betyder at grundspillet skal afgøres.

Aftenens tv-kamp mellem Randers Cimbria og Bakken Bears skyder ugens kampe i gang. Topbraget kan meget vel afgøre, hvem der kan gå på landsholdspause med førstepladsen og den bedste udgangsposition inden Playoff-gruppespillet.

Bears og Cimbria står begge hold på 30 point, og med en sejr vil et af holdene få et lille forspring i toppen. Team FOG Næstved står også på 30 point, men de har kun en kamp tilbage i grundspillet, hvor Randers og Bakken har kampen i aften og en ekstra kamp på torsdag.

Udover aftenens kamp i Randers byder ugen på en kamp onsdag og hele fire kampe på torsdag. Onsdag skal BMS Herlev på besøg i Svendborg i en kamp om vigtige point inden Playoff-gruppespillet. Det bliver spændende at se, om Rabbits kan fortsætte deres gode stime, eller om BMS Herlev kan holde sig indenfor rækkevidde i toppen.

De fire kampe på torsdag spilles på samme tid, nemlig kl. 19.15. Topkampen mellem Randers og Horsens kunne meget vel blive torsdagens mest interessante opgør, og kampen er derfor også blevet valgt som tv-kamp. Horsens har inden runden to point færre end de tre tophold, og de vil derfor gøre alt for, at forspringet ikke bliver større.

Bakken Bears tager imod BC Copenhagen i Sparekassen Danmark Basketball Center, mens det tredje tophold, Team FOG Næstved, skal en tur til Sjælland i kampen mod BK Amager. Ugens sidste kamp er opgøret mellem Værløse Blue Hawks og Holbæk-Stenhus.

Sidste uges kampe bød på komfortable sejre til Bakken, Randers og Næstved over henholdsvis Amager, BMS Herlev og Holbæk-Stenhus. Fredagens kamp i Horsens, hvor Svendborg kom på besøg, var en intens og højtscorende kamp, som i sidste ende så kaninerne fra Svendborg løbe med sejren på 102 – 98. Et godt resultat for Svendborg og deres nye træner Mads Andersen.

Billede: Per Bille

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE