Opponent Spotlight: Bakir Serdarevic, BC Copenhagen

På torsdag byder Bakken Bears BC Copenhagen velkommen i Sparekassen Danmark Basketball Center. Her får bjørnene modstand af den nyudnævnte landsholdsspiller Bakir Serdarevic.

22-årige Bakir er allerede i gang med sin sjette sæson i Basketligaen, og den hurtige kan regne ud, at han som meget ung fik sin debut. Hans debut kom for Horsens IC, som han også spillede ungdomsbasket for, inden han kom op på Ligaholdet. 

Hele fem sæsoner blev det til i Forum Horsens, hvor han i sidste sæson udviklede sig til at blive en vigtig spiller. I sæsonen spillede Bakir Serdarevic i gennemsnit 23 minutter per kamp. I de 23 minutter snittede han 7,2 point, 1,3 rebounds og 1 assists per kamp.

Efter sæsonen stod BC Copenhagen klar med en aftale til Bakir, som valgte at tage turen til Sjælland. Hos BC Copenhagen har han fået en større rolle end han havde hos Horsens. På nuværende tidspunkt spiller Bakir i gennemsnit 27 minutter per kamp. På de minutter snitter han 11,7 point, 2,1 rebounds og 1,5 assists per kamp.

Serdarevics gode spil bragte i januar en landsholdsudtagelse af sig. Bakir var en del af landstræner Allan Foss’ bruttotrup med 17 spillere. Truppen er efterfølgende blevet skåret ned til 14 spillere, og her var Bakir en af de tre spillere, som fik en ærgerlig besked fra landstræneren. Han er dog stadigvæk med som reserve, hvilket betyder, han kan komme i spil, hvis det bliver nødvendigt.  

Bjørnene møder Bakir Serdarevic og resten af BC Copenhagen i morgen kl. 19:15 i Sparekassen Danmark Basketball Center.

Køb billetter på her – vi har netop besluttet os at sætte podier op, så der bliver finalestemning!

Foto: Fiba

Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE