Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.

Bakken Bears har været nødsaget til at ty til finaleopstillingen med mobile tribuner bag kurvene, for at have plads til alle tilskuerne til aftenens kamp i Basketligaen. Kampen er ikke engang mod Svendborg Rabbits eller Horsens, som normalt trækker fulde huse, men mod BC Copenhagen, som er fra nederste halvdel af ligaen.

– Vi har set stigende tilskuertal over de seneste to sæsoner og er reelt ved at vokse ud af den hal, vi spiller i, siger direktør Michael Piloz. Siden før nytår har vi til hver kamp måttet afvise tilskuere, der gerne ville have have en siddeplads. Det er jo et luksusproblem, men også et reelt problem, der begrænser billetindtægter.

Tilskuerstigningen hænger sammen med en intensiveret markedsføringsindsats, samt at alle Bakken Bears’ kampe har fået et tema, som tiltrækker forskellige tilskuergrupper. Til weekendkampe har der været temaer som fastelavn og kids day for børnene, mens der til aftenens kamp er Student Basketball Party, hvor 500 af Aarhus’ studerende har hentet billetter til en fest med After Ski tema.

På banen er det den sidste kamp i grundspillet. BC Copenhagen kommer på besøg i Sparkassen Denmark Basketball Center. Bakken vandt det seneste indbyrdes opgør, i Nørrebrohallen i starten af november. Sejren over BC Copenhagen var Bears første sejr på sjælland i denne sæson. Bears havde taget turen over Storebælt to gange før, og begge gange blev det til nederlag, til henholdsvis Værløse og BMS Herlev. Efter sejren i København, fik Bears kickstartet en udebanestime, som først blev brudt mandag aften i Randers.

Gæsterne til torsdagens møde har haft det svært i det jyske, hvor det indtil videre ikke er blevet til en sejr i Basketligaen. BC Copenhagen fik dog i sidste kampe en sejr på hjemmebane, Bears Academy blev slåe 75-68.

BC Copenhagen har et ungt hold med danske talenter som Sharif Barfi og Bakir Serdarevic. To spillere som begge er udtaget til den næste landsholdsamling i slutningen er februar. De danske talenter er suppleret af den spanske guard Andrew Ramirez og den amerikanske veteran Durell Vinson, som snitter en double double, og fører ligaen i rebounds med 11,4 rebounds per kamp.

Kampsponsor til kampen er Brix, og kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center torsdag 16. februar kl. 19:15 og kan også følges på Stiften, som viser alle Basketligaens kampe live

Vinterferie med Bakken Bears?
25 jan 2024

Vinterferie med Bakken Bears?

Fastelavn og lokalopgør: Bakken Bears skal fortsætte den flotte sæson i den hjemliga liga, når...
Europæisk opgør mod Landstede Hammers
18 jan 2024

Europæisk opgør mod Landstede Hammers

Tirsdag 13. februar tager Bakken Bears imod Landstede Hammers i ENBL.   Med kun én sejr...
Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.
16 feb 2023

Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.

Bakken Bears har været nødsaget til at ty til finaleopstillingen med mobile tribuner bag...
NEWS ARCHIVE