Jysk derby

Playoffbasket skydes i gang med et brag af en kamp – og en vaskeægte klassiker i Basketligaen. Det sker 3. marts 18.45 i Forum Horsens når Bakken Bears tager sydpå til det Jyske Derby. Rivalopgøret mellem Horsens IC og Bakken Bears er en rigtig publikumsmagnet, hvor de indbyrdes opgør i denne sæson har haft langt over 1000 tilskuere til hver af kampene. Spillerne elsker heller ikke altid hinanden…

Det Jyske Derby har set masser af drama i tidens løb, for rivalopgørerne mod hinanden betyder mere end blot de to point for holdenes fanskare. Jagten på DM-finalen starter for alvor nu og begge hold har forhåbninger om at komme til dertil igen. De to rivaler har mødt hinanden ti gange i DM-finalerne gennem tiden, og det hold som trækker det korteste i denne kamp, vil få sværere ved at nå finalen denne sæson.

Bakken har vundet tre indbyrdes opgør denne sæson, inklusiv pokalkvartfinalen. Siden det sidste opgør mod Horsens, har Horsens imidlertid stoppet samarbejdet med cheftræner Lukas Varga, der har en lang historie i klubben og har været cheftræner de seneste tre sæsoner. Bruddet med træneren skyldes ifølge klubben, at “holdets udviklingskurve ikke er gået den rigtige vej igennem det sidste stykke tid”. Kampen mod Bakken bliver derfor den første kamp for HIC med den nye cheftræner, som er tidligere Bears Academy head coach, Jakob Hjorth. Kan trænerskiftet give Horsens momentum eller vil det få negative konsekvenser?
I playoff-gruppespillet mødes de seks bedste hold fra Basketligaens grundspil ude og hjemme i kampen om fire semifinalepladser. Alle point fra grundspillet føres med over.

Kampen afvikles i Forum fredag 3. marts kl. 18:45 og kan også følges på Stiften, som viser alle Basketligaens kampe live.

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four
03 dec 2023

Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så...
Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits
02 dec 2023

Pokalbrag af europæisk kaliber: Bakken Bears tørner sammen med Svendborg Rabbits

Søndag 3. december er der pokalkamp i Sparekassen Danmark Basketball Center, når Bakken Bears...
29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
NEWS ARCHIVE