Jysk derby

Playoffbasket skydes i gang med et brag af en kamp – og en vaskeægte klassiker i Basketligaen. Det sker 3. marts 18.45 i Forum Horsens når Bakken Bears tager sydpå til det Jyske Derby. Rivalopgøret mellem Horsens IC og Bakken Bears er en rigtig publikumsmagnet, hvor de indbyrdes opgør i denne sæson har haft langt over 1000 tilskuere til hver af kampene. Spillerne elsker heller ikke altid hinanden…

Det Jyske Derby har set masser af drama i tidens løb, for rivalopgørerne mod hinanden betyder mere end blot de to point for holdenes fanskare. Jagten på DM-finalen starter for alvor nu og begge hold har forhåbninger om at komme til dertil igen. De to rivaler har mødt hinanden ti gange i DM-finalerne gennem tiden, og det hold som trækker det korteste i denne kamp, vil få sværere ved at nå finalen denne sæson.

Bakken har vundet tre indbyrdes opgør denne sæson, inklusiv pokalkvartfinalen. Siden det sidste opgør mod Horsens, har Horsens imidlertid stoppet samarbejdet med cheftræner Lukas Varga, der har en lang historie i klubben og har været cheftræner de seneste tre sæsoner. Bruddet med træneren skyldes ifølge klubben, at “holdets udviklingskurve ikke er gået den rigtige vej igennem det sidste stykke tid”. Kampen mod Bakken bliver derfor den første kamp for HIC med den nye cheftræner, som er tidligere Bears Academy head coach, Jakob Hjorth. Kan trænerskiftet give Horsens momentum eller vil det få negative konsekvenser?
I playoff-gruppespillet mødes de seks bedste hold fra Basketligaens grundspil ude og hjemme i kampen om fire semifinalepladser. Alle point fra grundspillet føres med over.

Kampen afvikles i Forum fredag 3. marts kl. 18:45 og kan også følges på Stiften, som viser alle Basketligaens kampe live.

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE