Bakken Bears støtter op om #Gamechanger

Sport er for alle. Men ikke alle føler sig som en del af det gode selskab. Derfor er Bakken Bears en del af projekt #Gamechanger, hvor vi arbejder for at skabe et mere inkluderende idrætsfællesskab, hvor der er plads til alle. Alle skal være velkomne i sporten – uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

Bakken Bears er sammen med blandt andet DIF, DBU og DGI en del af #Gamechanger og til kampen mod Randers d. 9. marts, sætter vi ekstra fokus på det.

Til kampen kommer der en repræsentant fra Gamechanger, som i VIP’en vil fortælle om projektet. Han vil bl.a. fortælle om at Skovbakken Basketball er gået ind i projektet, og at PAN idræt har oprettet et regnbuebasketballhold.

I hallen kommer Gamechanger på halvgulvet og fortæller om projektet og der bliver taget et billede med Bears-spillerne og holdet bag Gamechanger, i Gamechangers t-shirts, som er et helt specielt Bakken Bears-design.

Bakken Bears vil være med til at gøre en forskel for alle, der ikke føler sig inkluderet i fællesskabet, og vi er stolte af at være med til at rykke til kulturen i vores idræt, så flere er trygge og føler sig inkluderede.
Læs mere om #Gamechanger
Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE