Bakken Bears støtter op om #Gamechanger

Sport er for alle. Men ikke alle føler sig som en del af det gode selskab. Derfor er Bakken Bears en del af projekt #Gamechanger, hvor vi arbejder for at skabe et mere inkluderende idrætsfællesskab, hvor der er plads til alle. Alle skal være velkomne i sporten – uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

Bakken Bears er sammen med blandt andet DIF, DBU og DGI en del af #Gamechanger og til kampen mod Randers d. 9. marts, sætter vi ekstra fokus på det.

Til kampen kommer der en repræsentant fra Gamechanger, som i VIP’en vil fortælle om projektet. Han vil bl.a. fortælle om at Skovbakken Basketball er gået ind i projektet, og at PAN idræt har oprettet et regnbuebasketballhold.

I hallen kommer Gamechanger på halvgulvet og fortæller om projektet og der bliver taget et billede med Bears-spillerne og holdet bag Gamechanger, i Gamechangers t-shirts, som er et helt specielt Bakken Bears-design.

Bakken Bears vil være med til at gøre en forskel for alle, der ikke føler sig inkluderet i fællesskabet, og vi er stolte af at være med til at rykke til kulturen i vores idræt, så flere er trygge og føler sig inkluderede.
Læs mere om #Gamechanger
En institution forlader Bears
20 jun 2024

En institution forlader Bears

Bakken Bears præsenterede inden sæsonen 2018/19 en stor profil i form af nu 34-årige...
En epoke er slut
18 jun 2024

En epoke er slut

Michel Diouf skal videre. Det virker helt mærkeligt, for senegalesiske Michel Diouf har været...
Bears justerer strategi og styrker ejermæssigt fundament
18 jun 2024

Bears justerer strategi og styrker ejermæssigt fundament

Danmarks mest vindende sportsklub, basketballklubben Bakken Bears, tilpasser sin strategi, så akademiet styrkes samtidig...
Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
NEWS ARCHIVE