Bakken Bears støtter op om #Gamechanger

Sport er for alle. Men ikke alle føler sig som en del af det gode selskab. Derfor er Bakken Bears en del af projekt #Gamechanger, hvor vi arbejder for at skabe et mere inkluderende idrætsfællesskab, hvor der er plads til alle. Alle skal være velkomne i sporten – uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

Bakken Bears er sammen med blandt andet DIF, DBU og DGI en del af #Gamechanger og til kampen mod Randers d. 9. marts, sætter vi ekstra fokus på det.

Til kampen kommer der en repræsentant fra Gamechanger, som i VIP’en vil fortælle om projektet. Han vil bl.a. fortælle om at Skovbakken Basketball er gået ind i projektet, og at PAN idræt har oprettet et regnbuebasketballhold.

I hallen kommer Gamechanger på halvgulvet og fortæller om projektet og der bliver taget et billede med Bears-spillerne og holdet bag Gamechanger, i Gamechangers t-shirts, som er et helt specielt Bakken Bears-design.

Bakken Bears vil være med til at gøre en forskel for alle, der ikke føler sig inkluderet i fællesskabet, og vi er stolte af at være med til at rykke til kulturen i vores idræt, så flere er trygge og føler sig inkluderede.
Læs mere om #Gamechanger
Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE