Bakken Bears støtter op om #Gamechanger

Sport er for alle. Men ikke alle føler sig som en del af det gode selskab. Derfor er Bakken Bears en del af projekt #Gamechanger, hvor vi arbejder for at skabe et mere inkluderende idrætsfællesskab, hvor der er plads til alle. Alle skal være velkomne i sporten – uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

Bakken Bears er sammen med blandt andet DIF, DBU og DGI en del af #Gamechanger og til kampen mod Randers d. 9. marts, sætter vi ekstra fokus på det.

Til kampen kommer der en repræsentant fra Gamechanger, som i VIP’en vil fortælle om projektet. Han vil bl.a. fortælle om at Skovbakken Basketball er gået ind i projektet, og at PAN idræt har oprettet et regnbuebasketballhold.

I hallen kommer Gamechanger på halvgulvet og fortæller om projektet og der bliver taget et billede med Bears-spillerne og holdet bag Gamechanger, i Gamechangers t-shirts, som er et helt specielt Bakken Bears-design.

Bakken Bears vil være med til at gøre en forskel for alle, der ikke føler sig inkluderet i fællesskabet, og vi er stolte af at være med til at rykke til kulturen i vores idræt, så flere er trygge og føler sig inkluderede.
Læs mere om #Gamechanger
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE