Topkamp i Næstved

Mandag står Bakken Bears overfor den anden kæmpe udfordring på fem dage, når de tager over broen for at møde Team FOG Næstved. Næstved har ligget i spidsen af ligaen det meste af sæsonen, men er lige nu tre’er, kun to point efter Bakken, så kampen har stor indflydelse på stillingen.

Kampen mandag aften vil være en kamp mellem to hold, der begge har meget at spille for. Team FOG Næstved vil forsøge at fortsætte deres gode præstationer og vise, at de kan udfordre de bedste hold i ligaen. En sejr over Bakken vil gøre, at Næstved kommer a point med Bears. Bakken Bears skal forsøge at fortsætte deres gode start i playoff og bevise, at de er det stærkeste hold i ligaen.

Team FOG Næstved har startet playoff med en sejr over BMS og et nederlag til Randers. Næstved har vist, at holdet har en dyb trup med flere forskellige spillere, der kan gøre en forskel på banen. Offensivt er der hvor Næstved har deres styrker og er det mest scorende offensiv i ligaen med 98,4 point per kamp, samtidigt med er de det hold som laver færrest turnovers 11,8 per kamp.

Næstved har to af de mest scorende spillere i ligaen, Mike McGuirl og Rodney Chatman. McGuirl er en virkelig god skytte, som er farlig én mod én, og Chatman er en eksplosiv spiller, som er virkelig god til at angribe kurven, og virkelig god i transition spillet.

Bakken Bears har haft en endnu bedre start på playoff med to sejre og ingen nederlag. Sejrene er kommet imod ærkerivalerne fra Horsens og topholdet Randers Cimbria. Holdet har været dominerende i både angreb og forsvar. Bakkens offensive potentiale kan dog sagtens matche op imod Næstved, da Bears har det andet mest scorende offensiv i ligaen med 94,6 point per kamp. Forsvaret har dog også været grundsten i de to første sejre, og Bears har holdt deres modstandere under 80 point i begge kampe hidtil.

Kampen afvikles mandag 13. marts kl.19:15 i Hal 1 i Arena Næstved.
Statistik

Bakken Bears vs Randers Cimbria, basketball
Fornyet fokus på ny hjemmebane
22 sep 2023

Fornyet fokus på ny hjemmebane

Vi omstrukturerer i Bakken Bears. Omstruktureringen sikre, at ambitionen om en ny basketballfacilitet bliver realiseret...
Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League
22 sep 2023

Bakken Bears rejser til Tyrkiet med håb om Basketball Champions League

Bakken Bears skal, over tre kampe på fire dage i næste uge i Tyrkiet,...
Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer
22 sep 2023

Bears Spotlight: Head Coach Anders Sommer

Anders Sommer. Navnet er efterhånden ganske velkendt i dansk basketball. Efter at have brugt...
Bears afviser Horsens’ comeback
19 sep 2023

Bears afviser Horsens’ comeback

Bakken Bears spillede 27 minutters formidabel basketball, da de tirsdag aften tog imod Horsens...
NEWS ARCHIVE