Topkamp i Næstved

Mandag står Bakken Bears overfor den anden kæmpe udfordring på fem dage, når de tager over broen for at møde Team FOG Næstved. Næstved har ligget i spidsen af ligaen det meste af sæsonen, men er lige nu tre’er, kun to point efter Bakken, så kampen har stor indflydelse på stillingen.

Kampen mandag aften vil være en kamp mellem to hold, der begge har meget at spille for. Team FOG Næstved vil forsøge at fortsætte deres gode præstationer og vise, at de kan udfordre de bedste hold i ligaen. En sejr over Bakken vil gøre, at Næstved kommer a point med Bears. Bakken Bears skal forsøge at fortsætte deres gode start i playoff og bevise, at de er det stærkeste hold i ligaen.

Team FOG Næstved har startet playoff med en sejr over BMS og et nederlag til Randers. Næstved har vist, at holdet har en dyb trup med flere forskellige spillere, der kan gøre en forskel på banen. Offensivt er der hvor Næstved har deres styrker og er det mest scorende offensiv i ligaen med 98,4 point per kamp, samtidigt med er de det hold som laver færrest turnovers 11,8 per kamp.

Næstved har to af de mest scorende spillere i ligaen, Mike McGuirl og Rodney Chatman. McGuirl er en virkelig god skytte, som er farlig én mod én, og Chatman er en eksplosiv spiller, som er virkelig god til at angribe kurven, og virkelig god i transition spillet.

Bakken Bears har haft en endnu bedre start på playoff med to sejre og ingen nederlag. Sejrene er kommet imod ærkerivalerne fra Horsens og topholdet Randers Cimbria. Holdet har været dominerende i både angreb og forsvar. Bakkens offensive potentiale kan dog sagtens matche op imod Næstved, da Bears har det andet mest scorende offensiv i ligaen med 94,6 point per kamp. Forsvaret har dog også været grundsten i de to første sejre, og Bears har holdt deres modstandere under 80 point i begge kampe hidtil.

Kampen afvikles mandag 13. marts kl.19:15 i Hal 1 i Arena Næstved.
Statistik

Bakken Bears vs Randers Cimbria, basketball
Spotlight: Ryan Evans
28 mar 2023

Spotlight: Ryan Evans

Torsdag fejrer vi en stor profil i Bakkens historie. I den seneste hjemmekamp spillede...
Hyldest og drama venter
27 mar 2023

Hyldest og drama venter

Torsdag aften får Bakken Bears' hjemmepublikum muligheden for at hylde de nyslåede pokalvindere på...
Bakken Bears er pokalmestre 2023!
25 mar 2023

Bakken Bears er pokalmestre 2023!

Foran det største pokalpublikum i flere år sikrede Bakken Bears sig lørdag sin 14....
Uforudsigelig pokalfinale i vente
22 mar 2023

Uforudsigelig pokalfinale i vente

25. marts er Forum Horsens værtsarena for årets herrepokalfinale i basketball. Kampen kommer til...
NEWS ARCHIVE