Topkamp i Næstved

Mandag står Bakken Bears overfor den anden kæmpe udfordring på fem dage, når de tager over broen for at møde Team FOG Næstved. Næstved har ligget i spidsen af ligaen det meste af sæsonen, men er lige nu tre’er, kun to point efter Bakken, så kampen har stor indflydelse på stillingen.

Kampen mandag aften vil være en kamp mellem to hold, der begge har meget at spille for. Team FOG Næstved vil forsøge at fortsætte deres gode præstationer og vise, at de kan udfordre de bedste hold i ligaen. En sejr over Bakken vil gøre, at Næstved kommer a point med Bears. Bakken Bears skal forsøge at fortsætte deres gode start i playoff og bevise, at de er det stærkeste hold i ligaen.

Team FOG Næstved har startet playoff med en sejr over BMS og et nederlag til Randers. Næstved har vist, at holdet har en dyb trup med flere forskellige spillere, der kan gøre en forskel på banen. Offensivt er der hvor Næstved har deres styrker og er det mest scorende offensiv i ligaen med 98,4 point per kamp, samtidigt med er de det hold som laver færrest turnovers 11,8 per kamp.

Næstved har to af de mest scorende spillere i ligaen, Mike McGuirl og Rodney Chatman. McGuirl er en virkelig god skytte, som er farlig én mod én, og Chatman er en eksplosiv spiller, som er virkelig god til at angribe kurven, og virkelig god i transition spillet.

Bakken Bears har haft en endnu bedre start på playoff med to sejre og ingen nederlag. Sejrene er kommet imod ærkerivalerne fra Horsens og topholdet Randers Cimbria. Holdet har været dominerende i både angreb og forsvar. Bakkens offensive potentiale kan dog sagtens matche op imod Næstved, da Bears har det andet mest scorende offensiv i ligaen med 94,6 point per kamp. Forsvaret har dog også været grundsten i de to første sejre, og Bears har holdt deres modstandere under 80 point i begge kampe hidtil.

Kampen afvikles mandag 13. marts kl.19:15 i Hal 1 i Arena Næstved.
Statistik

Bakken Bears vs Randers Cimbria, basketball
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
NEWS ARCHIVE