Drama venter i Randers mandag

På mandag 3. april mødes Randers Cimbria og Bakken Bears igen til kamp. Sidste møde var i pokalfinalen, hvor Bears fortjent vandt 82-61. Derfor forventes der et tændt Randers hold, som vil vaske nederlaget i Horsens af. Begge hold har haft en god sæson hidtil, og kampen forventes at blive en spændende og intens affære.

Randers Cimbria har spillet 26 kampe og har vundet 22, mens Bakken Bears har spillet 25 kampe og har vundet 20. Randers er ubesejret på hjemmebane, og vil forsøge at bevare den stime mod Bakken. Kronjyderne startede sæson ud med to nederlag i deres første fem kampe, men derefter har kronjyderne kun smidt to kampe. Holdet er blevet stærkere og stærkere i løbet af sæsonen, og topper derfor ligaen.

Randers Cimbria har haft nogle stærke præstationer i ligaen. Deres angreb har været solidt, med en gennemsnitlig score på 89,2 point pr. kamp, men deres forsvar har været endnu stærkere denne sæson. Randers offensiv kommer hovedsageligt fra Norfleet, Fortune, Klussmann og Camara, som scorer 76% af holdets point. Derfor er det vigtigt, at Bakken får minimeret Randers offensive profiler, som Bakkens forsvar havde stort held med i pokalfinalen. I pokalfinalen holdt Bakkens forsvar Klussmann og Camara til under 30% fra gulvet, hvilket havde stor betydning for kampens udfald.

Bakken Bears ligger i to’er i ligaen, med to point op til netop Randers Cimbria, så der skal en sejr til for at spille sig tilbage i spidsen af Basketligaen. Bakken Bears har den højeste pointforskel i ligaen, og vinder i snit med 18,0 point pr. kamp. Randers tropper dog op med den tredje bedste pointforskel, og vinder i snit med 12,7 point. Pointforskel er gennemsnits marginen mellem point scoret, og point tilladt.   

Kampen forventes at blive tæt og spændende, og det bliver et møde mellem styrke og erfaring i form af Bakken Bears og Randers Cimbrias passion og ambition. Kommer Bakken Bears til at fortsætte deres imponerende sæson mod Randers Cimbria, eller vil Randers Cimbria komme stærkt igen? Det bliver en kamp, som der skal følges nøje med i.

Foto: Kim Haugaard
Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE