Bakken Bears pisket til sejr i revanche mod Svendborg Rabbits mandag

Ny kamp samme modstander – og mulighed for revanche. Bakken Bears tabte torsdag på udebane til Svendborg Rabbits, men nederlaget kan allerede revancheres mandag 17. april. Kampen er en must win, hvis Bakken skal blive etter i Basketligaen. Fakta er nemlig, at hvis Bakkens ikke vinder de to sidste kampe, kan Randers og/eller Næstved gå forbi bjørnene i stillingen.

Torsdagens kamp i Svendborg endte 83-82 i kaninernes favør, efter en affære, der bølgede frem og tilbage i de sidste fem minutter. Det var også en kamp, hvor Bakken aldrig rigtig ramte niveauet. En sejr er nødvendig mandag, men bjørnene skal også ud at vise et højere niveau, end i de gjorde i Svendborg.
Fakta er nemlig, at Bakkens nederlag åbnede døren for Næstved og Randers med kun en enkelt uge tilbage af topslutspillet. Vinder Bakken ikke de to sidste kampe, begge på hjemmebane, mandag mod Svendborg og torsdag mod BMS Herlev, kan Randers og/eller Næstved gå forbi bjørnene i stillingen.

Lige nu er Næstved i front af ligaen med 46 point for 29 kampe, mens Bakken og Randers har 44 point for 28 kampe. Bakken er dog bedre indbyrdes med begge hold, så ved pointlighed med et eller begge hold vil Bears ende i front.

Det må forventes, at Rabbits kommer til Aarhus med en god omgang selvtillid efter det seneste møde. Sejren over Bears var dog Svendborgs første sejr mod et af top fire holdene i dette års playoff. Det betød også, at Rabbits gav deres hjemmepublikummet en sidste god oplevelse, i hvad der var Rabbits sidste hjemmekamp for denne sæson.
Bakkens trænerteam skal lave en række justeringer forud for mandagens vigtige kamp, ikke mindst på indsatsen. Med et nederlag frisk i hukommelsen, må man forvente en flok bjørne, der kommer ud for at vise, hvor skabet skal stå.

Kampen bliver afviklet 18.30 i Sparekasse Danmark Basketball Center.

Billetter
Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE