Jysk Derby i semifinalerne!

En historisk spændende topstrid i Basketligaen er afgjort! Bakken Bears tog førstepladsen efter en sikker sejr torsdag aften. Med førstepladsen sikret, er semifinalerne også sikret. Modstanderen er ærkerivalerne fra Horsens, så semifinalerne bliver slaget om det jyske derby.

Mandag aften 19.15 begynder årets første semifinale, Bakken tager hjemme imod rivalerne Horsens IC i et opgør, som først plejer at finde sted i finalerne. Siden 2015 har Bakken og Horsens mødtes i seks ud af otte DM-finaler, hvor Bakken har vundet fire, og Horsens har vundet to.

Da Horsens IC vandt mesterskabet i 2015, var en af deres helt store profiler Skyler Bowlin, han blev kåret til MVP i Basketligaen. Bowlin var elsket af Horsens fans, og Skylers skifte til Bakken Bears faldt ikke ligefrem i god jord hos de trofaste HIC-fans, som nu buher af den tidligere Horsens IC fanfavorit. Skyler skal nu forsøge at ekspedere sit gamle hold ud af semifinalerne, og tage det, som vil være den sødeste hævn ovenpå buhråbene.

Bowlin er dog ikke den eneste MVP fra Horsens, som har set lyset, og skiftet Horsens ud med Bakken. Darko Jukic spillede en enkelt sæson i den gule trøje, og i den ene sæson vandt Jukic MVP-prisen i 12/13 sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at begge hold vil gå efter sejren i aften, og det bliver en kamp med højt tempo og intensitet. Bakken Bears vil forsøge at udnytte deres hjemmebanefordel i serien, mens Horsens IC vil forsøge at stjæle kamp et, og lave overraskelsen på udebane. Det bliver en kamp, du ikke vil gå glip af!

Billetter

Bakken Bears vs Horsens, basketball, vejlby risskov hallen Nummer 3 Tony Carr Nummer 5 Ryan Evans Nummer 7 Noah Churchill Nummer 10 Eliah Childs Nummer 12, Skyler Bowlin Nummer 22, Deng Adel
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
NEWS ARCHIVE