Jysk Derby i semifinalerne!

En historisk spændende topstrid i Basketligaen er afgjort! Bakken Bears tog førstepladsen efter en sikker sejr torsdag aften. Med førstepladsen sikret, er semifinalerne også sikret. Modstanderen er ærkerivalerne fra Horsens, så semifinalerne bliver slaget om det jyske derby.

Mandag aften 19.15 begynder årets første semifinale, Bakken tager hjemme imod rivalerne Horsens IC i et opgør, som først plejer at finde sted i finalerne. Siden 2015 har Bakken og Horsens mødtes i seks ud af otte DM-finaler, hvor Bakken har vundet fire, og Horsens har vundet to.

Da Horsens IC vandt mesterskabet i 2015, var en af deres helt store profiler Skyler Bowlin, han blev kåret til MVP i Basketligaen. Bowlin var elsket af Horsens fans, og Skylers skifte til Bakken Bears faldt ikke ligefrem i god jord hos de trofaste HIC-fans, som nu buher af den tidligere Horsens IC fanfavorit. Skyler skal nu forsøge at ekspedere sit gamle hold ud af semifinalerne, og tage det, som vil være den sødeste hævn ovenpå buhråbene.

Bowlin er dog ikke den eneste MVP fra Horsens, som har set lyset, og skiftet Horsens ud med Bakken. Darko Jukic spillede en enkelt sæson i den gule trøje, og i den ene sæson vandt Jukic MVP-prisen i 12/13 sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at begge hold vil gå efter sejren i aften, og det bliver en kamp med højt tempo og intensitet. Bakken Bears vil forsøge at udnytte deres hjemmebanefordel i serien, mens Horsens IC vil forsøge at stjæle kamp et, og lave overraskelsen på udebane. Det bliver en kamp, du ikke vil gå glip af!

Billetter

Bakken Bears vs Horsens, basketball, vejlby risskov hallen Nummer 3 Tony Carr Nummer 5 Ryan Evans Nummer 7 Noah Churchill Nummer 10 Eliah Childs Nummer 12, Skyler Bowlin Nummer 22, Deng Adel
Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen
16 jun 2024

Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen

Næste skridt i Gustav Knudsens karriere er – som mange nok havde forventet –...
Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt
15 jun 2024

Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt

Horsensdrengen Magnus Høj kom til Bakken Bears for to år siden, med det udtalte...
Noah Churchil skal til Bundesligaen
14 jun 2024

Noah Churchil skal til Bundesligaen

Tak for to fantastiske sæsoner, Noah - og held og lykke i Bundesligaen! Siden Noah...
NEWS ARCHIVE