Jysk Derby i semifinalerne!

En historisk spændende topstrid i Basketligaen er afgjort! Bakken Bears tog førstepladsen efter en sikker sejr torsdag aften. Med førstepladsen sikret, er semifinalerne også sikret. Modstanderen er ærkerivalerne fra Horsens, så semifinalerne bliver slaget om det jyske derby.

Mandag aften 19.15 begynder årets første semifinale, Bakken tager hjemme imod rivalerne Horsens IC i et opgør, som først plejer at finde sted i finalerne. Siden 2015 har Bakken og Horsens mødtes i seks ud af otte DM-finaler, hvor Bakken har vundet fire, og Horsens har vundet to.

Da Horsens IC vandt mesterskabet i 2015, var en af deres helt store profiler Skyler Bowlin, han blev kåret til MVP i Basketligaen. Bowlin var elsket af Horsens fans, og Skylers skifte til Bakken Bears faldt ikke ligefrem i god jord hos de trofaste HIC-fans, som nu buher af den tidligere Horsens IC fanfavorit. Skyler skal nu forsøge at ekspedere sit gamle hold ud af semifinalerne, og tage det, som vil være den sødeste hævn ovenpå buhråbene.

Bowlin er dog ikke den eneste MVP fra Horsens, som har set lyset, og skiftet Horsens ud med Bakken. Darko Jukic spillede en enkelt sæson i den gule trøje, og i den ene sæson vandt Jukic MVP-prisen i 12/13 sæsonen.

Der er ingen tvivl om, at begge hold vil gå efter sejren i aften, og det bliver en kamp med højt tempo og intensitet. Bakken Bears vil forsøge at udnytte deres hjemmebanefordel i serien, mens Horsens IC vil forsøge at stjæle kamp et, og lave overraskelsen på udebane. Det bliver en kamp, du ikke vil gå glip af!

Billetter

Bakken Bears vs Horsens, basketball, vejlby risskov hallen Nummer 3 Tony Carr Nummer 5 Ryan Evans Nummer 7 Noah Churchill Nummer 10 Eliah Childs Nummer 12, Skyler Bowlin Nummer 22, Deng Adel
29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE