Bæredygtig Blackout

Første maj er kampdag, i mere end en forstand, så hvilken bedre måde at fejre kampdagen på end, at se Bakken Bears spille mod rivalerne fra Horsens? Til kampdagen mod Horsens kommer holdet i sorte uniformer, og publikum gør det samme. Vi holder bæredygtig blackout, hvilket betyder at hele hallen skal fyldes med mennesker i sort.

For hvert et stykke sort tøj i har på, vil I få et lod så I er med i konkurrencen om billetter til Bakken Bears Street Festival. Festivalen løber afsted 11 maj, og der vil være Meet n’ Greet med spillerne, street food, koncert med et stort dansk navn – og ikke mindst årets første finalekamp. Ikke nok med, at vi udlover billetter til vores egen festival, så udlover vi i samarbejde med NorthSide også to dags billetter til NorthSide 2023.

Bæredygtigt blackout er lidt anderledes end den traditionelle blackout. Vi har tidligere haft whiteout, hvor vi udleverede hvide t-shirts til alle, men med den øgede fokus på bæredygtighed prøver vi noget lidt andet. I stedet for at Bakken Bears producerer 1.500 t-shirts, som ikke alle bliver brugt igen, tager publikum sort tøj på hjemmefra.

Billetter

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3
18 maj 2023

Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3

Bakken Bears kan vinde endnu et Danmarksmesterskab på mandag i Næstved. Det står klart...
NEWS ARCHIVE