Bæredygtig Blackout

Første maj er kampdag, i mere end en forstand, så hvilken bedre måde at fejre kampdagen på end, at se Bakken Bears spille mod rivalerne fra Horsens? Til kampdagen mod Horsens kommer holdet i sorte uniformer, og publikum gør det samme. Vi holder bæredygtig blackout, hvilket betyder at hele hallen skal fyldes med mennesker i sort.

For hvert et stykke sort tøj i har på, vil I få et lod så I er med i konkurrencen om billetter til Bakken Bears Street Festival. Festivalen løber afsted 11 maj, og der vil være Meet n’ Greet med spillerne, street food, koncert med et stort dansk navn – og ikke mindst årets første finalekamp. Ikke nok med, at vi udlover billetter til vores egen festival, så udlover vi i samarbejde med NorthSide også to dags billetter til NorthSide 2023.

Bæredygtigt blackout er lidt anderledes end den traditionelle blackout. Vi har tidligere haft whiteout, hvor vi udleverede hvide t-shirts til alle, men med den øgede fokus på bæredygtighed prøver vi noget lidt andet. I stedet for at Bakken Bears producerer 1.500 t-shirts, som ikke alle bliver brugt igen, tager publikum sort tøj på hjemmefra.

Billetter

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE