Bliver Horsens’ to manglende profiler klar til torsdagens semifinale mod Bakken Bears?

Efter mandagens første semifinalekamp mellem Horsens IC og Bakken Bears, hvor sidstnævnte trak sig sejrrigt ud af kampen, står de to hold nu over for hinanden igen torsdag i semifinale to. Denne gang er det Horsens IC, der har hjemmebanefordelen, og de gule vil uden tvivl forsøge at udnytte denne til at tage sejren og udligne serien.

Bakken Bears vil dog være sultne efter endnu en sejr og spille sig tættere på en plads i finalen. Holdet spiller med stor selvtillid og har flere spillere, der gjorde en forskel på banen i kamp et. Gustav Knudsen var særligt dominerende med 19 point på 7-11 fra gulvet. Den unge stjerne blev suppleret af Elijah Childs og Skyler Flatten, der begge kom fra bænken og scorede henholdsvis 16 point og 15 point.
Horsens var i første kamp uden to af holdets største profiler; topscoreren Chris Lykes og Jared Chatham var begge ude med skade. Hvis Vil returnerer til kamp to, kan det ændre seriens kurs. Kampen kan også blive Vedran Borovcanins sidste hjemmekamp, da Borovcanin har valgt at indstille karrieren efter denne sæson. Vedran har spillet i Horsens IC i 10år, hvor han har vundet to danske mesterskaber og to pokaltitler.

Det er uden tvivl en vigtig kamp for begge hold, og det bliver spændende at se, hvilket af dem der vil trække det længste strå. Vil Bakken Bears fortsætte med at dominere, eller vil Horsens IC tage revanche og udligne serien til den tredje semifinale?

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3
18 maj 2023

Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3

Bakken Bears kan vinde endnu et Danmarksmesterskab på mandag i Næstved. Det står klart...
NEWS ARCHIVE