Festivalbilletter, blackout og finaleplads er menuen mandag

Første maj er kampdag, i mere end en forstand. Bakken Bears har skiftet de røde faner ud med blackout i hallen, så er der en bedre måde at fejre kampdagen på, end at se Bakken Bears spille mod rivalerne fra Horsens? Oven i købet i en kamp, hvor Bakken Bears kan sikre en plads i finalerne.

Der er allerede godt gang i billetsalget til kampen på mandag, hvor Bakken Bears for en gangs skyld spiller i sorte uniformer på hjemmebane – og publikum også går i sort. Klubben holder bæredygtig blackout, hvilket betyder at hele hallen skal fyldes med mennesker i sort. De fremmødte får mulighed for at vinde Festivalbilletter, både til klubbens egen Bears Street Festival inden medaljekampen 11. maj og dagsbilletter til Northside.

På banen kan Bakken Bears sikre sig en plads i finalerne med en sejr. Bjørnene er foran 2-0 i kampe, efter Horsens ellers var tæt på at tage kamp to på hjemmebane. En sejr til Bakken vil betyde finaler mod vinderen af den anden semifinaleserie, hvor Næstved er foran 2-0.

I mandagens blackout får gæster i sort et lod til konkurrencen om billetter til Bakken Bears Street Festival og NorthSide. Bears Street Festival afholdes 11 maj, og der vil være Meet n’ Greet med spillerne, street food, koncert med Shaka Loveless – og ikke mindst en kamp om enten bronze- eller guldmedaljer.

Bæredygtigt blackout er lidt anderledes end den traditionelle blackout. Vi har tidligere haft whiteout, hvor vi udleverede hvide t-shirts til alle, men med den øgede fokus på bæredygtighed prøver vi noget lidt andet. I stedet for at Bakken Bears producerer 1.500 t-shirts, som ikke alle bliver brugt igen, tager publikum sort tøj på hjemmefra.

Kampen afvikles mandag 1. maj 19:15 og kan desuden ses på SPORT LIVE og på Stiftens live sport.

Køb billetter til den kamp her og vind billetter til Northside med vores Blackoout:

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE