Festivalbilletter, blackout og finaleplads er menuen mandag

Første maj er kampdag, i mere end en forstand. Bakken Bears har skiftet de røde faner ud med blackout i hallen, så er der en bedre måde at fejre kampdagen på, end at se Bakken Bears spille mod rivalerne fra Horsens? Oven i købet i en kamp, hvor Bakken Bears kan sikre en plads i finalerne.

Der er allerede godt gang i billetsalget til kampen på mandag, hvor Bakken Bears for en gangs skyld spiller i sorte uniformer på hjemmebane – og publikum også går i sort. Klubben holder bæredygtig blackout, hvilket betyder at hele hallen skal fyldes med mennesker i sort. De fremmødte får mulighed for at vinde Festivalbilletter, både til klubbens egen Bears Street Festival inden medaljekampen 11. maj og dagsbilletter til Northside.

På banen kan Bakken Bears sikre sig en plads i finalerne med en sejr. Bjørnene er foran 2-0 i kampe, efter Horsens ellers var tæt på at tage kamp to på hjemmebane. En sejr til Bakken vil betyde finaler mod vinderen af den anden semifinaleserie, hvor Næstved er foran 2-0.

I mandagens blackout får gæster i sort et lod til konkurrencen om billetter til Bakken Bears Street Festival og NorthSide. Bears Street Festival afholdes 11 maj, og der vil være Meet n’ Greet med spillerne, street food, koncert med Shaka Loveless – og ikke mindst en kamp om enten bronze- eller guldmedaljer.

Bæredygtigt blackout er lidt anderledes end den traditionelle blackout. Vi har tidligere haft whiteout, hvor vi udleverede hvide t-shirts til alle, men med den øgede fokus på bæredygtighed prøver vi noget lidt andet. I stedet for at Bakken Bears producerer 1.500 t-shirts, som ikke alle bliver brugt igen, tager publikum sort tøj på hjemmefra.

Kampen afvikles mandag 1. maj 19:15 og kan desuden ses på SPORT LIVE og på Stiftens live sport.

Køb billetter til den kamp her og vind billetter til Northside med vores Blackoout:

25 mar 2024

Storsejr gør Bears klar til lørdagens topopgør mod Horsens

Foran et påskestemt publikum på over 1100 tog Bakken Bears mandag aften en storsejr...
Playoff-topbrag i ferien
22 mar 2024

Playoff-topbrag i ferien

Inden playoff-braget mellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits går i gang på mandag, er...
Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde
22 mar 2024

Aarhus bliver vært for den første Europa Cup finale i Danmark nogensinde

For første gang nogensinde afvikles en Europa Cup finale i basketball i Danmark. Det...
Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse
21 mar 2024

Dominerende tredje periode og Bergs Double double sender Bakken Bears forbi Værløse

Bag en såkaldt Double Double af Sylvester Berg, med 19 point og 15 rebounds,...
NEWS ARCHIVE