Rundt om Ligaen: Drama venter i Randers

Som forventet har semifinaleserien mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved budt på drama ovenpå drama. Begge hold har indtaget førstepladsen i Basketligaen i store dele af sæsonen og de endte á point (også med Bakken Bears) inden semifinalerne.

Toppen af ligaen har aldrig været tættere, med tre hold, der har slået hinanden på kryds og tværs hele sæsonen. Med Randers og Næstved matchet op i semifinalerne, skal et af holdene ende sæsonen med fiasko, mens det andet skal op mod Bakken Bears i en finaleserie, hvor der objektivt set ingen favorit er.

Semifinaleserien skal nu ud i fjerde kamp torsdag 4. maj, hvor det for anden gang i streg er vind eller forsvind for Randers. Cimbria håber hjemmebanefordelen torsdag kan føre dem til sejren, som vil betyde 2-2 i serien og dermed en afgørende kamp fem i Næstved.

Efter sejre til Næstved i de første to semifinaler, var presset på Randers inden den tredje semifinale på udebane. Holdet fra Kronjylland stod i den grad for presset, og vandt i overbevisende stil med 97-63.

Randers formåede at lukke ned for Næstveds to offensive stjerner i Mike McGuirl og Rodney Chatman. De scorede tilsammen 20 point, hvilket Randers spillerne Camara og Fortune gjorde på egen hånd i kampen med henholdsvis 23 og 21 point.

Det har været en intens serie indtil videre. Næstved vandt 89-81 i kamp et, efter et stort comeback i slutningen af fjerde periode. I kamp to var der også spænding til det sidste, hvor Næstved løb med sejren til sidst i kampen, som endte 97-94.

Den spændende fjerde semifinale spilles torsdag 4. maj i Arena Randers kl. 19.15.

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE