Rundt om Ligaen: Drama venter i Randers

Som forventet har semifinaleserien mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved budt på drama ovenpå drama. Begge hold har indtaget førstepladsen i Basketligaen i store dele af sæsonen og de endte á point (også med Bakken Bears) inden semifinalerne.

Toppen af ligaen har aldrig været tættere, med tre hold, der har slået hinanden på kryds og tværs hele sæsonen. Med Randers og Næstved matchet op i semifinalerne, skal et af holdene ende sæsonen med fiasko, mens det andet skal op mod Bakken Bears i en finaleserie, hvor der objektivt set ingen favorit er.

Semifinaleserien skal nu ud i fjerde kamp torsdag 4. maj, hvor det for anden gang i streg er vind eller forsvind for Randers. Cimbria håber hjemmebanefordelen torsdag kan føre dem til sejren, som vil betyde 2-2 i serien og dermed en afgørende kamp fem i Næstved.

Efter sejre til Næstved i de første to semifinaler, var presset på Randers inden den tredje semifinale på udebane. Holdet fra Kronjylland stod i den grad for presset, og vandt i overbevisende stil med 97-63.

Randers formåede at lukke ned for Næstveds to offensive stjerner i Mike McGuirl og Rodney Chatman. De scorede tilsammen 20 point, hvilket Randers spillerne Camara og Fortune gjorde på egen hånd i kampen med henholdsvis 23 og 21 point.

Det har været en intens serie indtil videre. Næstved vandt 89-81 i kamp et, efter et stort comeback i slutningen af fjerde periode. I kamp to var der også spænding til det sidste, hvor Næstved løb med sejren til sidst i kampen, som endte 97-94.

Den spændende fjerde semifinale spilles torsdag 4. maj i Arena Randers kl. 19.15.

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!
22 maj 2023

Fantastisk forsvar sikrer mesterskabet!

Bakken Bears er danske mestre for syvende gang i træk og 21. gang i...
Sidste finale i aften i Næstved?
22 maj 2023

Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står...
Hvordan oplever du finale 4?
19 maj 2023

Hvordan oplever du finale 4?

Vi kam på mandag vinde mesterskabet med en sejr i den tredje finalekamp. Hvordan...
Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3
18 maj 2023

Årets måske bedste 15 minutter sikrer sejren i finale 3

Bakken Bears kan vinde endnu et Danmarksmesterskab på mandag i Næstved. Det står klart...
NEWS ARCHIVE