Rundt om Ligaen: Drama venter i Randers

Som forventet har semifinaleserien mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved budt på drama ovenpå drama. Begge hold har indtaget førstepladsen i Basketligaen i store dele af sæsonen og de endte á point (også med Bakken Bears) inden semifinalerne.

Toppen af ligaen har aldrig været tættere, med tre hold, der har slået hinanden på kryds og tværs hele sæsonen. Med Randers og Næstved matchet op i semifinalerne, skal et af holdene ende sæsonen med fiasko, mens det andet skal op mod Bakken Bears i en finaleserie, hvor der objektivt set ingen favorit er.

Semifinaleserien skal nu ud i fjerde kamp torsdag 4. maj, hvor det for anden gang i streg er vind eller forsvind for Randers. Cimbria håber hjemmebanefordelen torsdag kan føre dem til sejren, som vil betyde 2-2 i serien og dermed en afgørende kamp fem i Næstved.

Efter sejre til Næstved i de første to semifinaler, var presset på Randers inden den tredje semifinale på udebane. Holdet fra Kronjylland stod i den grad for presset, og vandt i overbevisende stil med 97-63.

Randers formåede at lukke ned for Næstveds to offensive stjerner i Mike McGuirl og Rodney Chatman. De scorede tilsammen 20 point, hvilket Randers spillerne Camara og Fortune gjorde på egen hånd i kampen med henholdsvis 23 og 21 point.

Det har været en intens serie indtil videre. Næstved vandt 89-81 i kamp et, efter et stort comeback i slutningen af fjerde periode. I kamp to var der også spænding til det sidste, hvor Næstved løb med sejren til sidst i kampen, som endte 97-94.

Den spændende fjerde semifinale spilles torsdag 4. maj i Arena Randers kl. 19.15.

Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
NEWS ARCHIVE