Kan Næstved udligne finalerne på hjemmebane?

Team FOG Næstved har været stærke hele sæsonen og har tilbragt mere tid på ligaens førsteplads end Bakken Bears. Det var svært at se i den første finalekamp i Aarhus, men mandagens anden finale spilles i Næstved og her har hjemmeholdet været nærmest uovervindelige.

I Team FOG Næstveds første finalekamp i historien, var der måske en snært af finalenerver, som tillod Bakken at tage en sikker sejr, men med kamp to i egen hule, kan meget ændre sig. Det blev kun til to nederlag i grundspil og playoff-gruppespillet, og et enkelt i semifinalerne, for Næstveds stolthed i den kompakte Hal 1, hvor publikum virkeligt kan lægge pres på modstanderne.

I december led Næstved et overraskende nederlag på hjemmebane til Bears Academy og siden kom der et snævert nederlag på tre point til Bakken Bears i januar. I semifinalerne kom Næstved foran 2-0 i kampe mod Randers og smed så kamp 3 på hjemmebane, inden de sikrede finalepladsen i den fjerde kamp.

Samtidig har Næstved så sent som i marts slået Bakken 90-84 i Hal 1, så der er alle chancer for at Næstved kan udligne finaleserien mandag.

Når de to hold går på banen, skal hjemmeholdet finde en måde at stoppe Bakkens store folk. Ryan Evans, Michel Diouf og Elijah Childs ramte til sammen 18 af 26 skud indenfor tre-pointslinjen og skal Næstved vinde, skal den skudprocent ned.

Set fra Bakkens synspunkt, vil det være givtigt, hvis de høje skudprocenter i feltet fortsætter mandag, og hvis Skyler Flatten igen kan ramme otte tre’ere, vil det naturligvis også hjælpe.

Kampen afvikles i Arena Næstved Hal 1 mandag 15. maj kl. 19:15. Der er direkte tv-transmission på Sport Live fra 19:00 og kampens samsendes på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, herunder Stiften.

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen
09 dec 2023

Bears leverer comeback og holder den ubesejrede stime efter sejr i Valby Hallen

Kampen mod BC Copenhagen skabte flere problemer for Bears, der begynder kampen med at...
Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT
08 dec 2023

Taurus Julefrokost 2023 er første skridt i BearsEVENT

Fredag 8. december lægger Bakken Bears rammer til Taurus Ejendomsadministrations julefrokost. Dette er et...
Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen
08 dec 2023

Bakken Bears står overfor svær udebanetur til Valby Hallen

9. december skal Bakken Bears en tur til København til et opgør mod BC...
Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg
06 dec 2023

Bakken Bears vinder tredje europæiske kamp i træk – i Svendborg

For første gang i historien mødtes to danske basketballhold onsdag aften i en europæisk...
NEWS ARCHIVE