Finaleoptakt: Kan Næstved skabe spænding eller vil bjørnene tage afgørende afstand?

Torsdag er det tid til den tredje finalekamp mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved i den danske Basketballliga.Bakken Bears har forsvaret favoritværdigheden til DM-titlen, med to sejre i de foregående kampe.
Kampen bliver spillet i Sparekassen Danmark Basketball Center, og billetterne forsvinder hurtigt fra hylderne. Det tegner til at blive en udsolgt begivenhed, og fans af begge hold er ivrige efter at se deres spillere kæmpe på banen.
 
Team FOG Næstved skal ud at kæmpe for at vende skuden og tage en sejr med hjem over broen. Det bliver dog ikke nemmere, hvis Mike Mcguirl ikke kan spille. Han blev mandag kåret som ligaens bedste spiller, men måtte efter første halvleg forlade finale 2 med en skade. Han er dog ikke Næstveds eneste profil, og de har andre dygtige spillere – såsom Ian Dubose og Rodney Chatman – som har været afgørende for Næstved i deres vej til finalen. Sidst nævnte Chatman har dog haft problemer med skuddet indtil videre i finaleserien, og er gået 1-8 på sine trepointsforsøg.
 
Bakkens forsvar har været generelt stærke overfor det mest scorende offensiv i ligaen. Næstved snittede 94,4 point i sæsonen, men i finaleopgørende har Bakken holdt Team FOG til 70,5 point i snit. Det gode forsvar kommer især til syne ved forsvaret på Næstveds trepoint skud, som var en styrke for sydsjællænderne i sæsonen. Bears har holdt Næstveds skytter til en samlet trepointsskud procent på 26% i de første to kampe.
 
Denne tredje finalekamp er helt sikkert en kamp at holde øje med. Vil Bakken Bears fortsat holde føringen og tage hjem endnu en sejr eller vil Team FOG Næstved tage kampen op og tage hjem en sejr med hjem? Næstveds skudprocenter på straffekastlinjen og trepointsskuddene er nødt til at stige drastisk, hvis det skal lade sig gøre.

Kampen afvikles i Sparekassen Danmark Basketball Center torsdag 18. maj kl. 19:15. Der er direkte tv-transmission på Sport Live fra 19:00 og kampens samsendes på Jysk Fynske Mediers hjemmesider, herunder Stiften.

Billetter

PearsPADEL Open 2024
18 apr 2024

PearsPADEL Open 2024

Bakken Bears er egentlig en basketballklub, men vi har også etableret et stort netværk,...
Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT
17 apr 2024

Bakken Bears byder velkommen til BearsEVENT

Bakken Bears er events. Events til kampe, partnerarrangementer, netværksmøder og VIP - med en...
Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
NEWS ARCHIVE