JCN Bolig fortsætter som hovedsponsor for Bakken Bears

Gennem fem år har JCN Bolig og Bakken Bears haft et frugtbart samarbejde, som de seneste to sæsoner har haft skikkelse af et hovedsponsorat. Det gode samarbejde fortsætter, idet JCN Bolig og Bakken Bears i sidste uge fornyede aftalen om hovedsponsoratet, så de skal spille sammen i endnu en sæson.

Med JCN Bolig som fast partner er Bakken Bears gået fra succes til succes. Det er blevet til kvalifikation til Basketball Champions League i to af de seneste tre sæsoner, samt en semifinale i FIBA Europe Cup (i sæsonen uden BCL).

I den hjemlige turnering har Bakken Bears i forsommeren taget det 21. mesterskab – det er det syvende i træk.

– Samarbejdet med JCN Bolig er perfekt for os, siger salgschef i Bakken Bears Mathias Kehlet. Vi arbejder konstant på at blive de bedste på alle områder og JCN Bolig ikke bare matcher vore ambitioner, men udfordrer dem også. Det er en virksomhed, der også har tårnhøje ambitioner om at være de bedste, hvilket også er grunden til, at vi matcher så godt.

– JCN Bolig har fundet innovative måder at få virksomheden ind i bevidstheden hos både partnere og fans, siger Mathias Kehlet. Udover de formelle dele af aftalen (vore partnere samles i JCN Bolig Lounge og at JCN Bolig fortsat er veleksponeret på fronten af spillertrøjen), så kommer virksomhedens medarbejdere til vore kampe. Her ser vi virkelig mange folk gå rundt med Bakken Bears halstørklæder med JCN Boligs logo i orange og sorte farver. Den slags innovativ markedsføring glæder vi os til at fortsætte med i fremtiden.

– Hos JCN Bolig er vi utrolig stolte af at forlænge samarbejdet. Bakken Bears er med til at styrke vores profil i Aarhus og på et flot niveau i Danmark. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra folk, som kommer i JCN Bolig Loungen hos Bakken Bears, udtaler Lars Adamsen, Direktør Salg og Udvikling for JCN Bolig A/S.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE