Bears henter eftertragtet talent i SISU

Bakken Bears’ talentarbejde viser end nu engang sin styrke efter det unge talent Frederik Drejer Erichsen har valgt at tage næste skridt i karrieren i Bears’ organisation. Den 16-årige guard har haft tilbud fra flere Europæiske topklubber, men med den styrke, Bakkens talentarbejde har vist, valgte han at blive i Danmark.

Med et gennemsnit på 16 point i sidste års U16 EM kom Drejer Erichsen på radaren hos det meste af Europa. Interessen blev ikke mindre efter han i ungdommens EuroLeague, Adidas Next Generation Tournament, ramte syv af otte tre’ere og blev topscorer i en sejr over storholdet FC Bayern München. Når man så tager højden på 205 centimeter i betragtning, er det ikke mærkeligt, at der er udvist stor interesse fra den unge mand, der indtil nu har spillet i SISU fra Gentofte.

I Bakken får Frederik Drejer Erichsen alle muligheder for at udvikle sig som spiller, da der er mulighed for at spille på nærmest alle niveauer, fra Basketball Champions League, over Bakken Bears i Basketligaen, til talentprojektet i Bears Academy. Det er planen, at Frederik Drejer Erichsen skal få plads til at udvikle sig med både Bakken Bears og Bears Academy, da han med dobbeltlicens kan spille for begge.

– At valget er faldet på Bakken Bears og Bears Academy, indikerer at vi matcher de sportslige setups fra de store klubber, der har vist interesse, og kombinerer det med et sundt dansk ungdomsmiljø. Her har Bears Academy opbygget en attraktiv kultur for unge talenter, hvor man knokler og trives på samme tid, siger Thomas Hemmingsen, cheftræner for Bears Acacemy.

Også cheftræner for Bakken Bears, Anders Sommer, glæder sig til at Frederik Drejer Erichsen bliver en del af Bears:

– Frederik er en talentfuld guard, der bliver yngste mand i Bears-truppen. Han er allerede en spændende spiller med en eksplosiv fysik, et godt overblik, et alsidigt skillset og en kompetitiv mentalitet, krydret med lidt kant. Men der skal naturligvis bygges på og optimeres på alle parametre. Hvor hurtigt han kan bidrage for Bears, vil tiden vise, siger Anders Sommer.

I samarbejde med Elitesport Aarhus, ESAA, er der lagt en plan for at skolearbejdet og det sociale også kan hænge sammen for Drejer Erichsen.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE