Noah Churchill er tilbage i 2023-24

Noah Churchill vendte tilbage til Aarhus med et brag i sidste sæson. Den unge point guard, der forlod Bakken i 2021, var blevet to års erfaringer rigere i spanske UCAM Murcia, og han viste sig hurtigt klar til at tage en afgørende rolle i Bears.

Det er i løbet af sidste sæson blevet sagt flere gange (blandt andet af denne skribent) om Noah, at han spiller mere som en veteran på 30, end en ung spiller på 20. Han spiller nemlig med en ro og et overblik, der er de færreste yngre spillere forundt, især på en position som point guard, hvor man har bolden konstant. Med et år under kappen, kan det så blive endnu bedre?

Noah viste også, at han kan score, når det er nødvendigt. I pokalfinalen var Noah her, der og alle vegne, og viste, at han også er der, når det gælder. Det blev til ni point i kampens i første 16 minutter, hvor Bakken opbyggede en afgørende føring over Randers.

Pokalfinalen blev desværre Noahs sidste aktion for Bears i 2023-24. Kun nogle dage efter, blev der sat punktum for hans sæson, med en ærgerlig skade. Alt tegner dog til at han bliver klar for Bears i efteråret – og det er vi mange, der glæder os til, ikke?

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE