Udlandet trak, men Bakken blev tilvalget for Årets Unge Spiller

Fanfavoritten Gustav Knudsen tager endnu en sæson i Bakken Bears, efter udlandet ellers havde trukket i den 20-årige forward. Knudsen kom til Bakken fra et ophold i Spanien sidste sommer og har nu valgt at fortsætte i Bakken Bears, der byder på internationale kampe udover Basketligaen.

Gustav Knudsen er oprindeligt fra Virum, men flyttede allerede som 16-årig til Zaragoza i Spanien, efter store præstationer for Danmarks ungdomslandshold. Det blev til debut i både den bedste spanske række og for det danske landshold, inden Knudsen vendte næsen mod Aarhus i sommeren 2022. Her blev det til en stor rolle for Bears i både Basketball Champions League og Basketligaen og igen var der interesse fra både store colleges i USA og fra europæiske klubber.

Knudsen valgte imidlertid at lave en et-årig aftale i Aarhus:

– Jeg har valgt at forsætte i Bakken, da mit første år i klubben var en succes på mange punkter. Har følt mig supergodt taget imod af spillere, stab og ikke mindst fans. Lige så vigtigt, så tog jeg store skridt i min rolle og udvikling, og dette glæder jeg mig til at kunne bygge mere på i den kommende sæson, siger Gustav Knudsen om skiftet.

Knudsen bliver en af de vigtige spillere, når Bakken Bears i september skal forsøge at følge op på sidste års succesfulde kvalifikation til Basketball Champions League gruppespillet:

– Gustav kom til mig i foråret, efter de indledende snakke med en række spændende amerikanske Division 1 universiteter. Planen havde hele tiden været college, men han havde ombestemt sig. Gustav er ambitiøs og har høje mål. Beslutningen om at blive, bunder i en forventning fra begge sider om at den markante udvikling fortsætter. Og arbejdet er i fuld gang, fortæller head coach Anders Sommer om Knudsens vej til endnu et år i Bakken Bears

Gustav Knudsen er blevet virkelig populær hos Bakkens fans, ikke blot på grund af hans mange dunks, men også på grund af hans evner i forsvaret, hvor han altid giver alt.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE