Stor atlet klar for Bears

DeAndre Pinckney er næstsidste tilføjelse til Bakken Bears’ 2023-24 hold. Den 203 centimeter store forward kommer direkte fra University of Southern Mississippi, hvor han var med til at sikre holdet en af de mest succesfulde sæsoner i skolens 53 sæsoner.

Sourthern Mississippi vandt 76% af holdets kampe i 2022-23 og det er kun overgået en enkelt gang tidligere i skolens historie. Sæsonen før blev det kun til syv sejre i 33 kampe. Bakkens nye forward, DeAndre Pinckney, spillede en stor rolle i holdets succes, som tredje-mest scorende spiller og bedste rebounder, med henholdsvis 12.9 point og 6,6 rebounds.

Bakkens head coach, Anders Sommer, ser da også frem til at have en spiller med Pinckneys kvaliteter i truppen:

– DeAndre kommer med de atletiske evner og den fart, som vi altid kigger efter når vi rekrutterer. Vi forventer at se ham aggressiv i reboundspillet og med highlights over ringhøjde i begge ender. Samtidig er han bevægelig og både en trussel inside og outside. Hans mindset virker rigtig sundt, med vindermentalitet og stort drive for at udvikle sig, pointerer Sommer.

Det er da også vindermentaliteten, DeAndre Pinckney selv fremhæver, når han bliver bedt om at forklare, hvorfor han kommer til Danmark:

– Jeg valgte Bakken Bears på grund af klubbens vinderkultur. Jeg har lige haft en af de bedste sæsoner i min karriere, hvor vi vandt ligaen og spillede slutspil og det vil jeg gerne fortsætte med. Samtidig føler jeg, at det er et godt sted at starte som professionel, fordi jeg vil være sammen med spillere og trænere, der har højt niveau, samtidig med vi spiller mod gode modstandere. Mit mål er at bringe min vindermentalitet til et allerede succesfuldt hold, siger Pinckney.

Med Pinckney på holdkortet som power forward/center, mangler Bakken Bears kun at fylde en enkelt plads på holdet: Den helt store mand. Der forventes at være nyt om det, inden ugen rinder ud, idet holdet allerede mandag starter træningen op mod Basketligastarten 15. september og kvalifikationen til Basketball Champion League 25. september.

Bakken Bears består lige nu af:
Darko Jukic (Bakken Bears i sidste sæson)
Ryan Evans (Bakken Bears)
Skyler Bowlin (Bakken Bears)
Gustav Knudsen (Bakken Bears)
Noah Churchill (Bakken Bears)
Sylvester Berg (Real Valladolid Baloncesto, Spanien)
Deandre Pinkney (Southern Miss)
Malik Parsons (Northwestern Oklahoma State)
Andreas Holst (Bakken Bears)
Silas Oriane (Bakken Bears)
Markus Vinther (Bakken Bears)
Magnus Høj (Bakken Bears)
Frederik Drejer (SISU)

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE