Bears var selvfølgelig til Byens Bedste hos Stiften

Onsdag d. 17. august holdt vores partner Stiften det årlige awardshow Byens Bedste. Her var der lagt op til en stor aften med god musik, uddeling af priser og masser af underholdning. Med store musikalske navne som Phlake, Peter A.G., Nabiha, Emil Stabil og Pauline var der lagt i kakkelovnen til en festlig aften. Konferencier for hele begivenheden var ingen andre end Anders Breinholt, der altså satte prikket over i´et til den stjernspækkede aften.

Bakken Bears var selvfølgelig også repræsenteret ved Mathias Kehlet. Vi i organisationen ser os selv som kulturbærere for byen Aarhus, og derfor er det vigtigt for os, at vi viser ansigt til store arrangementer rundt omkring i byen. Hermed fik vi både støttet vores partner Stiften, som var arrangør, men vi får også et indblik i, hvordan man holder et kæmpe event som Byens Bedste. Vi vil gerne udvikle os, og på sigt kunne det være en kæmpe ære at blive Byens Bedste. Men det kræver en kæmpe indsats, og dette er blot endnu en grund til at møde op – for at måle os med vinderne og lære fra dem.

I år så vi AGF løbe af med årets familieoplevelse. En pris vi gerne ser os selv kunne nærme os indenfor en overskuelig fremtid. Vi ved, det kræver hårdt arbejde, men vi knokler en vis legemsdel ud af bukserne for hele tiden at kunne give den bedste oplevelse for alle involverede parter. Dyderne i Bakken Bears er jo netop familie og tradition. Vi glæder os til at udvikle os og til at give fans og sponsorer en endnu bedre Bears-oplevelse.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE