Bears var selvfølgelig til Byens Bedste hos Stiften

Onsdag d. 17. august holdt vores partner Stiften det årlige awardshow Byens Bedste. Her var der lagt op til en stor aften med god musik, uddeling af priser og masser af underholdning. Med store musikalske navne som Phlake, Peter A.G., Nabiha, Emil Stabil og Pauline var der lagt i kakkelovnen til en festlig aften. Konferencier for hele begivenheden var ingen andre end Anders Breinholt, der altså satte prikket over i´et til den stjernspækkede aften.

Bakken Bears var selvfølgelig også repræsenteret ved Mathias Kehlet. Vi i organisationen ser os selv som kulturbærere for byen Aarhus, og derfor er det vigtigt for os, at vi viser ansigt til store arrangementer rundt omkring i byen. Hermed fik vi både støttet vores partner Stiften, som var arrangør, men vi får også et indblik i, hvordan man holder et kæmpe event som Byens Bedste. Vi vil gerne udvikle os, og på sigt kunne det være en kæmpe ære at blive Byens Bedste. Men det kræver en kæmpe indsats, og dette er blot endnu en grund til at møde op – for at måle os med vinderne og lære fra dem.

I år så vi AGF løbe af med årets familieoplevelse. En pris vi gerne ser os selv kunne nærme os indenfor en overskuelig fremtid. Vi ved, det kræver hårdt arbejde, men vi knokler en vis legemsdel ud af bukserne for hele tiden at kunne give den bedste oplevelse for alle involverede parter. Dyderne i Bakken Bears er jo netop familie og tradition. Vi glæder os til at udvikle os og til at give fans og sponsorer en endnu bedre Bears-oplevelse.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
NEWS ARCHIVE