Bears var selvfølgelig til Byens Bedste hos Stiften

Onsdag d. 17. august holdt vores partner Stiften det årlige awardshow Byens Bedste. Her var der lagt op til en stor aften med god musik, uddeling af priser og masser af underholdning. Med store musikalske navne som Phlake, Peter A.G., Nabiha, Emil Stabil og Pauline var der lagt i kakkelovnen til en festlig aften. Konferencier for hele begivenheden var ingen andre end Anders Breinholt, der altså satte prikket over i´et til den stjernspækkede aften.

Bakken Bears var selvfølgelig også repræsenteret ved Mathias Kehlet. Vi i organisationen ser os selv som kulturbærere for byen Aarhus, og derfor er det vigtigt for os, at vi viser ansigt til store arrangementer rundt omkring i byen. Hermed fik vi både støttet vores partner Stiften, som var arrangør, men vi får også et indblik i, hvordan man holder et kæmpe event som Byens Bedste. Vi vil gerne udvikle os, og på sigt kunne det være en kæmpe ære at blive Byens Bedste. Men det kræver en kæmpe indsats, og dette er blot endnu en grund til at møde op – for at måle os med vinderne og lære fra dem.

I år så vi AGF løbe af med årets familieoplevelse. En pris vi gerne ser os selv kunne nærme os indenfor en overskuelig fremtid. Vi ved, det kræver hårdt arbejde, men vi knokler en vis legemsdel ud af bukserne for hele tiden at kunne give den bedste oplevelse for alle involverede parter. Dyderne i Bakken Bears er jo netop familie og tradition. Vi glæder os til at udvikle os og til at give fans og sponsorer en endnu bedre Bears-oplevelse.

Semifinaler: Nu starter festen!
16 apr 2024

Semifinaler: Nu starter festen!

Det betyder bare lidt mere, når der står finalepladser på spil. Opbakningen bliver en...
Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears
15 apr 2024

Favoritdræberne havde ikke nok mod Bears

Værløse Blue Hawks er blevet kaldt ”favoritdræbere”, men Bakken Bears viste sig for stærke...
De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen
12 apr 2024

De unge bjørne sikrede førstepladsen og hjemmebanefordelen

De unge fra Bakken Bears sikrer klubben førstepladsen Bakken Bears spillede og vandt tirsdag og...
Student Basketball Lounge er allerede mandag
12 apr 2024

Student Basketball Lounge er allerede mandag

Langt over halvdelen af Basketball Student Lounge-billetterne allerede revet væk, så vi glæder os...
NEWS ARCHIVE