Træningskampene slutter med gyser mod Ludwigsburg – og gensyn med en guldvinder

Aftenen inden Tyskland i dag spiller VM-finale, spillede Bakken Bears træningskamp mod sidste sæsons semifinalister i den tyske Basketball BundesLiga – og der blev gået til vaflerne. Bjørnene måtte tage hjem med et nederlag på 86-85 efter Bakken havde to skud, der rullede af ringen de sidste sekunder.

Tysk basketball tordner frem i disse år, og MHP Riesen Ludwigsburg er i front af udviklingen i BBL. Vi mødte holdet i sidste års Basketball Champions League – som Ludwigsburg er direkte kvalificeret til i denne sæson – så sydtyskerne er en god målestok for vores niveau.

Bakken Bears er aldrig tilfredse med at tabe og efter en fysisk hård kamp, hvor Bears førte 50-42 ved pausen, sidder vi tilbage med ærgrelse. Ser man på det store billede, er det dog opmuntrende for fremtiden, at vi har to skud for at slå et af VM-finaledeltagernationen Tysklands bedste hold.

Sidste års Bears-hold har i øvrigt gjort så stort indtryk på Ludwigsburg, at de har hentet Elijah Childs, som jo vandt både Pokal- og DM-guld med Bears sidste sæson. Det blev naturligvis til et glædeligt gensyn med ham.

Du kan se Bakken Bears i aktion i Aarhus allerede på fredag, hvor modstanderen er BC Copenhagen, som ser giftige ud under ny coach og tidligere Bears-spiller Jesper Krone. Krone er tidligere Årets Træner i Basketligaen og Kvindebasketligaen, succesfuld kvindelandstræner og mange gange Dansk Mester og Pokalvinder for kvinder. Køb billetter på vores hjemmeside.

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne
22 apr 2024

Bears tager stensikkert første stik i semifinalerne

Bakken Bears spillede sig til en stensikker sejr i den første semifinale over Svendborg...
Spotlight med fysisk coach Andreas KC
22 apr 2024

Spotlight med fysisk coach Andreas KC

Hvem er det der holder bjørnene flyvende, specielt når de har et presset kampprogram? Det...
”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen
19 apr 2024

”Kampen kommer til at sætte tonen”: Bakken Bears og Svendborg mødes i semifinalen

Sæsonens syvende møde mellem Bakken Bears og Svendborg kommer ifølge Bakken Bears’ anfører til...
Bakken Bears x Shaping New Tomorrow
19 apr 2024

Bakken Bears x Shaping New Tomorrow

Bears' partnere og venner af huset fyldte torsdag 18. april SHAPING NEW TOMORROWs lokaler...
NEWS ARCHIVE