Træningskampene slutter med gyser mod Ludwigsburg – og gensyn med en guldvinder

Aftenen inden Tyskland i dag spiller VM-finale, spillede Bakken Bears træningskamp mod sidste sæsons semifinalister i den tyske Basketball BundesLiga – og der blev gået til vaflerne. Bjørnene måtte tage hjem med et nederlag på 86-85 efter Bakken havde to skud, der rullede af ringen de sidste sekunder.

Tysk basketball tordner frem i disse år, og MHP Riesen Ludwigsburg er i front af udviklingen i BBL. Vi mødte holdet i sidste års Basketball Champions League – som Ludwigsburg er direkte kvalificeret til i denne sæson – så sydtyskerne er en god målestok for vores niveau.

Bakken Bears er aldrig tilfredse med at tabe og efter en fysisk hård kamp, hvor Bears førte 50-42 ved pausen, sidder vi tilbage med ærgrelse. Ser man på det store billede, er det dog opmuntrende for fremtiden, at vi har to skud for at slå et af VM-finaledeltagernationen Tysklands bedste hold.

Sidste års Bears-hold har i øvrigt gjort så stort indtryk på Ludwigsburg, at de har hentet Elijah Childs, som jo vandt både Pokal- og DM-guld med Bears sidste sæson. Det blev naturligvis til et glædeligt gensyn med ham.

Du kan se Bakken Bears i aktion i Aarhus allerede på fredag, hvor modstanderen er BC Copenhagen, som ser giftige ud under ny coach og tidligere Bears-spiller Jesper Krone. Krone er tidligere Årets Træner i Basketligaen og Kvindebasketligaen, succesfuld kvindelandstræner og mange gange Dansk Mester og Pokalvinder for kvinder. Køb billetter på vores hjemmeside.

Topbasket i (u)hyggelige rammer
28 sep 2023

Topbasket i (u)hyggelige rammer

Det er tid til at finde jeres mest skræmmende kostumer frem, når uhyggen sænker...
Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson
27 sep 2023

Nederlag til Norrköping betyder FIBA Europe Cup i denne sæson

Bakken Bears spiller FIBA Europe Cup i sæsonen 2023-24. Det står klart efter et...
Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre
26 sep 2023

Næste forhindring før Champions League er de svenske mestre

Efter en flot sejr i første Champions League kvalifikationsrunde imod KB Peja fra Kosovo...
BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler
26 sep 2023

BearsPLUS med stil hos Rosborg Møbler

Tirsdag 26. september var Rosborg Møbler værter for BearsPLUS netværket - og de var...
NEWS ARCHIVE