๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ฎ๐—ธ๐˜: ๐—•๐—ฎ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—•๐—ฒ๐—ฎ๐—ฟ๐˜€ ๐˜€๐—ธ๐—ฎ๐—น ๐˜๐—ถ๐—น๐—ฏ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฎฬŠ ๐˜€๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐˜

Onsdag 4. oktober skal Bakken Bears pรฅ en af de svรฆrere udebaneture. Ikke fordi turen er sรฅ lang, for det er ikke lรฆngere end 35 kilometer nordpรฅ, i Randers. Randers Cimbria er et hold med hรธj kvalitet i truppen og dermed masser potentiale, pรฅ trods at en svรฆr sรฆsonstart, hvor det er blevet til en enkelt sejr og to nederlag.
Sidste รฅrs grundspilsvindere fra Randers Cimbria har forstรฆrket sig stort hen over sommeren og efter sidste รฅrs bronzemedaljer, ligner Randers et hold, der gerne vil bytte dem ud med en hรธjere karat.
Af nyerhvervelser kan Randers Cimbria pรฅ imponerende vis stille med en rรฆkke nye profiler. Hele fire nye udenlandske navne er at finde pรฅ holdkortet. Samba Kane, Marcus Azer, Steven Green og Vin Baker Jr., hvis far er den tidligere NBA-stjerne Vin Baker, er navnene pรฅ de spillere, der skal forsรธge at lรธfte Randers til et nyt niveau. Specielt Steven Green ser spรฆndende ud. Han kom til Randers direkte fra den japanske liga og har tidligere ogsรฅ spillet i bรฅde Schweiz og Frankrig. I de fรธrste to kampe er det blevet til henholdsvis 24 og 28 point for amerikaneren.
Derfor er det nok heller ikke tilfredsstillende, at Cimbria har tabt de to seneste kampe. Man startede planmรฆssigt ud med en storsejr over Holbรฆk-Stenhus, men har siden lidt nederlag til bรฅde Horsens og BC Copenhagen. Isรฆr nederlaget til Copenhagen blev set som en overraskelse, sรฅ Randers tager nok imod Bakken med รธnske om at vise sig fra den bedste side.
Mange nye spillere krรฆver en del tilvรฆnning og med den kvalitet der er i truppen, skal hestene nok fรฅ vendt tingene. Der er altsรฅ lagt op til et brag af en kamp i Arena Randers onsdag aften.
Ligesom Randers, skal Bakken Bears forsรธge at vende et nyligt nederlag til en sejr. Efter en god start i den danske liga var Bakken Bears i sidste uge i Tyrkiet for at forsรธge at tilspille sig en plads i denne sรฆsons Champions League. Efter en flot sejr over mestrene fra Kosovo, KB Peja, pรฅ hele 79-103, blev Norrkรถping Dolphins endestationen med et nederlag pรฅ 68-78.
Randers og Bakken har spillet gode opgรธr mod hinanden og der er lagt op til en tรฆt duel med to mandskaber, der pรฅ papiret ser rigtig stรฆrke ud. For Bakken Bears handler det om at ryste nederlaget i Champions League-kvalifikationen af sig, og rette fokus pรฅ den hjemlige liga igen.
Vinterferie med Bakken Bears?
25 jan 2024

Vinterferie med Bakken Bears?

Fastelavn og lokalopgรธr: Bakken Bears skal fortsรฆtte den flotte sรฆson i den hjemliga liga, nรฅr...
Europรฆisk opgรธr mod Landstede Hammers
18 jan 2024

Europรฆisk opgรธr mod Landstede Hammers

Tirsdag 13. februar tager Bakken Bears imod Landstede Hammers i ENBL.   Med kun รฉn sejr...
Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.
16 feb 2023

Michael Piloz: “Vi vokser ud af hallen”.

Bakken Bears har vรฆret nรธdsaget til at ty til finaleopstillingen med mobile tribuner bag...
NEWS ARCHIVE