Kan magisk publikum hjælpe Bears til europæisk sejr?

Bakken Bears fortsætter den europæiske sæson på hjemmebane med besøg fra svenske Norrköping Dolphins. De havde en god aften i september, da de sendte os ud af Basketball Champions League kvalifikationen. Det fik det svenske basketballforbund til at skrive “Bäst i Norden”. Lad os se hvad vore spillere og især vores publikum siger til det…

Norrköping Dolphins minder faktisk meget om Bakken Bears. Det første mesterskab blev vundet for over 40 år siden og klubben har vindet fire svenske mesterskaber siden 2018 – de sidste tre i træk. Det er altså det, man vil kalde et power house i Sverige.

På dette års hold træder to spillere ud af mængden. Først er der ærkesvenske Felix Terrins, som scorer 15 point i gennemsnit i fire europæiske kampe. Han er en veteran, der startede i Norrköping i 2015, men siden har haft afstikkere til andre svenske klubber og udlandet. Terrins var en stor faktor mod Bears, da Norrkoping slog os ud af Basketball Champions League kvalifikationen, med 16 point, 5 rebounds og ikke mindre end 8 assists.

Den anden fremtrædende spillerer amerikanske Issac Vann, der er Dolphins’ topscorer både i den svenske Basketligan og FIBA Europe Cup, med henholdsvis 17 og 16,5 point pr. kamp. Mod Bears i september holdt han sig lige omkring snittet, med 16 point og 6 rebounds.

𝗟𝘆𝘀𝗳𝗲𝘀𝘁
Til alle Europakampe findes mobilen findes frem, lommelygten tændes og publikum laver lyset, når Bears introduceres. Det så fantastisk ud – også for spillerne – i sidste uge.

𝗦𝗮𝗺𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗱 𝘀𝗽𝗶𝗹𝗹𝗲𝗿𝗻𝗲
Børn (og barnlige sjæle) inviteres naturligvis ned på banen for at møde Bears’ spillere efter kampen. Det er ikke bare til denne kamp. Det gør vi altid. Det er nemlig en fed måde at give lidt tilbage til vore fans efter deres opbakning i løbet af kampene.

Vil du gerne at Bakken Bears skal viske det svenske basketballforbunds “Bäst i Norden” ud? Det, de skrev efter Norrköping Dolphins slog os ud af Champions League kvalifikationen?

Det vil hjælpe, hvis vi skaber den magiske stemning, vi så ofte har set i Sparekassen Danmark Basketball Center på europæiske aftener. Det kræver, vi fylder arenaen med basketballelskere, der bakker op om bjørnene. Hvis du ser det her, kender du helt sikkert nogle, som vil med og vil skabe magien, men de ved ikke lige, der er kamp. For selv om vi kæmper for det, er det ikke altid vi er i medierne lige så meget som andre…

Derfor vil det være fedt, hvis du vil hjælpe med at dele.

Billetter købes her: https://shop.bakkenbears.com/kampe/2023-FIBAEUROPECUP02

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS
17 jun 2024

Award Night var god sæsonafslutning for BearsPLUS

I torsdags kunne vi sige tak for endnu et fantastisk år i BearsPLUS-netværket med...
Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen
16 jun 2024

Tak for to fantastiske sæsoner til Gustav Knudsen

Næste skridt i Gustav Knudsens karriere er – som mange nok havde forventet –...
Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt
15 jun 2024

Magnus Høj sikrer udenlandsk kontrakt

Horsensdrengen Magnus Høj kom til Bakken Bears for to år siden, med det udtalte...
Noah Churchil skal til Bundesligaen
14 jun 2024

Noah Churchil skal til Bundesligaen

Tak for to fantastiske sæsoner, Noah - og held og lykke i Bundesligaen! Siden Noah...
NEWS ARCHIVE