Bakken Bears inviterer til Student Basketball Party og kamp mod årets positive overraskelse

På søndag er det tid til syvende spillerunde i Basketligaen for Bakken Bears. Efter seks ud af seks sejre, skal Bakken Bears forsøge at holde den gode stime mod gæsterne fra Værløse Blue Hawks. I øjeblikket ligger Bears á point med Næstved på førstepladsen, men med en sejr indtager de toppen af tabellen, indtil Næstved møder Svendborg senere søndag.   

Efter at være endt udenfor top seks i de sidste sæsoner, har Værløse Blue Hawks fået en god start på denne sæson. De har spillet syv kampe og taget sejre over BMS Herlev, Bears Academy, BK Amager og BC Copenhagen.  

Holdets topscorer er Adam Heede-Andersen, der snitter 15,1 point, 5 rebounds og 5 assists i Basketligaen. Næste på Værløses topscorerliste er Balsa Veljic og Mikkel Hauge med henholdsvis 12,1 og 12 point hver.   

Med en historik for at producere mange talenter kommer Værløse med en trup udelukkende bestående af danskere. Holdet er en sammentømret gruppe, der har spillet sammen i mange år. Det er altså spillere, der kender hinanden særdeles godt. 

 

Efter seks ud af seks sejre, skal Bakken Bears forsøge at holde den gode stime mod gæsterne fra Værløse Blue Hawks. I øjeblikket ligger Bears á point med Næstved på førstepladsen, men med en sejr indtager de toppen af tabellen. Om de beholder denne, afhænger dog af, om Svendborg Rabbits tager point fra Næstved senere søndag. 

Bakken Bears kommer ind til kampen med et nederlag i onsdagens kamp i FIBA Europe Cup i bagagen. Det samme skete dog for blot to uger siden, men Bears tog alligevel en storsejr i ugens anden kamp mod BK Amager. Holdet kommer altså med en masse ærgerrighed og vilje til at hente sejren og de to point hjem.  

Bakken Bears’ topscorer i ligaen er nyindkøbet DeAndre Pinckney. En ung amerikaner, der kommer direkte fra college og har scoret 13,8 point og 7,4 rebounds i Basketligaen i denne sæson. Herefter kommer de to veteraner, Ryan Evans og Skyler Bowlin med 12,2 point hver. 

Søndag er der samtidig Student Baskeltball Party. Succesen bliver gentaget og Aarhus’ studerende bliver inviteret til fest og basketball i Vejlby-Risskov Hallen. Her vil der være drikkelse fra Carlsberg, pizza fra Surdejspizzeriaet til SU-venlige priser og en masse god stemning. 

 

Kampinfo: 

Basketligaen 

Sted: Sparekassen Danmark Basketball Center 

Tid: 14:00 

Stream: stiften.dk 

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie
26 nov 2023

Svendborg Rabbits og Bakken Bears har en lang historie

Vi fortsætter med at se på historien frem mod pokalbragene søndag 3. december. Når...
Black Week i Bears Shop og på billetter
24 nov 2023

Black Week i Bears Shop og på billetter

I uge 47 er der Black Week hos Bakken Bears, hvor vi lancerer et...
NEWS ARCHIVE