Bjørnene skal levere i Tyrkiet onsdag

Efter en storsejr over Værløse Blue Hawks søndag, retter Bakken Bears fokus mod Europa. Onsdag tager holdet en tur til Tyrkiet, hvor de spiller mod Manisa BBSK i fjerde spillerunde af FIBA Europe Cup. De to hold mødte hinanden i første runde, hvor det endte med en snæver sejr til tyrkerne.

Der begynder allerede at se ud til, at der bliver udsolgt til Bakken Bears’ kamp mod FC Porto 15. november, så det aarhusianske publikum må forvente, at bjørnene gør det godt i Tyrkiet. Køb billetter til kampen mod Porto her

Manisa BBSK er at finde på andenpladsen i gruppen efter FC Porto, med sejre over Bakken Bears og svenske Norrköping Dolphins. Manisas topscorer i både den tyrkiske liga og i FIBA Europe Cup er Daron Russell. Her snitter Russell henholdsvis 19,8 og 16 point per kamp.

De to andre amerikanere, Ryan Luther og Emanuel Terry, ligger nummer to og tre på listen. Luther snitter 12,7 point og 7,3 rebounds, mens Terry ligger på 12,3 point og 8,7 rebounds. Det var også netop Emanuel Terry, der blev kampens topscorer i sidste kamp på Bears med 21 point og 12 rebounds.

På trods af successen i den hjemlige liga er historien om Bakken Bears’ europæiske kampagne lidt anderledes. Syv ud af syv sejre i Basketligaen og tre nederlag i de tre første spillerunder i FIBA Europe Cup er det blevet til.

Aarhusianerne har vist gode takter i Basketligaen, og senest tog de hjemme en storsejr over Værløse Blue Hawks på 118-72. Det var også fjerde gang i sæsonen, de ramte over 100 point i en Basketligaen-kamp. Her fik DeAndre Pinckney udbygget sin position som topscorer med 24 point, ni rebounds og tre steals.

Bakken Bears skal have sejren med hjem til Aarhus for at holde drømmen om at gå videre fra første gruppespil i FIBA Europe Cup. Derfor skal der findes de gode takter fra den hjemlige liga frem og tages med til Tyrkiet for at udfordre Manisa BBSK.

Kampinfo:
Tid: 17:00
Stream: stiften.dk/live-sport
TV: SPORT LIVE

29 nov 2023

PwC – BearsPADEL har vokseværk

Vi har fået en succes på hænderne - og nu vokser den. I sidste...
Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk
29 nov 2023

Perfekt pokaloptakt med storsejr i Holbæk

En ung version af Bakken Bears tog onsdag aften til Holbæk og sikrede sig...
Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus
28 nov 2023

Bakken Bears skal holde koncentrationen mod Holbæk-Stenhus

Onsdag aften skal Bakken Bears en tur til Sjælland, når de danske mestre tørner...
Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime
27 nov 2023

Bakken Bears inviteret til at jagte forlænget europæisk vinderstime

Bakken Bears får lov til at jagte en fortsættelse på den øjeblikkelige europæiske sejrsstime...
NEWS ARCHIVE