Storsejr over Svendborg sender Bakken Bears til Final Four

Bakken Bears startede lørdagens pokalkvartfinale mod Svendborg Rabbits med et brag – og så sig aldrig tilbage på vej mod en sejr på 122-61. Dermed er Bears klar til pokalturneringens Final Four, der spilles i Horsens i januar.

Allerede efter ti minutter så det ud til at Bakken ville løbe med semifinalepladsen, for der var hjemmeholdet allerede foran 32-9, blandt andet på 15 point af DeAndre Pinckney. Pinckney blev også eftermiddagens co-topscorer med 25 point.

Svendborg havde intet svar på Bakkens angrebsspil og allerede inden de første ti minutter var gået, havde alle Bears-spillere scoret.

Hjemmeholdet fortsatte scoringen i anden halveg, og satte trumf på med nogle flotte dunk fra Darko Jukic, Michel Diouf og Pinckney.

Mod slutningen af perioden, bagud 55-22, fik Svendborg strikket nogle scoringer sammen, ved Mortensen, Wright og Willis. Det rakte dog kun til at reducere til 60-33 og Bakken fik snart sat prop i igen.

Anden halvleg startede med et Malik Parsons-dunk til 67-33 og den lille amerikaner var i et forrygende spillehumør i anden halvleg. Han hev highlights ud ærmet igen og igen, på vej mod 25 point for kampen.

Bakkens føring bare voksede og voksede, indtil den ramte 60 point midt i fjerde periode og slutresultatet blev præcis dobbelt op, 122-61.

Svendborg får dog en chance for at få revanche allerede onsdag, hvor de to hold mødes igen. Denne gang er det på Sydfyn, i den europæiske turnering ENBL.

Bakken har med sejren kvalificeret sig til dansk basketballs nye opfindelse, Pokal Final Four. Det afholdes i Horsens 20. og 21. januar og indtil nu er Næstved og Bakken kvalificeret.

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
NEWS ARCHIVE