Julestemning til adventskamp mod Holbæk Stenhus

Tredje søndag i advent er der julebrag i Sparekassen Danmark Basketball Center. Bakken Bears får besøg fra den anden side af Storebælt, når det unge hold fra Holbæk-Stenhus kommer på besøg. Det er anden gang, de to hold møder hinanden på under én måned. Sidst de mødtes løb Bakken Bears af med en storsejr på 109-52.

I den blot anden sæson i den bedste danske række, ligger Holbæk-Stenhus på en øjeblikkelig tiendeplads i Basketligaen. De er et hold, der spiller meget på fysik og nogle af dem, der laver flest offensive rebounds. Sjællænderne er baseret på Stenhus Sportscollege og har en ung trup primært bestående af danskere, men råder også over flere udenlandske spillere.

Den mest fremtrædende spiller hos Holbæk-Stenhus er 22-årige Zidane Moore fra Trinidad & Tobago. Moore har på 11 kampe i Basketligaen scoret 17,6 point i gennemsnit, hvilket gør ham til den suveræne topscorer på den interne scoringsliste. Derudover snitter han 5,6 rebounds og 3,6 assists. 21-årige Peter Beier-Christiansen, der kom til klubben fra Næstved i sommer, snitter 8,8 point og 8,5 rebounds.

Bakken Bears har endnu ikke tabt en kamp i denne sæson af Basketligaen. For Aarhus-holdet har de unge spillere for alvor vist karakter i den hjemlige liga. Den 23-årige amerikaner DeAndre Pinckney, der kom til klubben i sommer direkte fra college, ligger øverst på topscorerlisten. Han har i gennemsnit scoret 15,2 point i gennemsnit i ti kampe. Dette bliver suppleret med 8,4 rebounds.

En anden fremtrædende spiller hos Bakken Bears er den anden unge amerikaner, Malik Parsons. Han snitter 12,2 point, 3,5 rebounds og 2,9 assists. Gustav Knudsen har også bevæget sig i top tre på topscorerlisten, efter han nyligst scorede 30 point og 7 rebounds mod BC Copenhagen. Nu har han altså en gennemsnit på 11,7 point og 5,4 rebounds.

Køb billetter her:

Kampinfo:
Bakken Bears vs. Holbæk-Stenhus
Basketligaen
Sted: Sparekassen Danmark Basketball Center
Tid: 17. december 14:00
Stream: stiften.dk

Skyler Bowlin er bjørn igen i 2024-25
10 jun 2024

Skyler Bowlin er bjørn igen i 2024-25

Skyler Bowlin er det første navn, Bakken Bears kan præsentere til sæsonen 2024-25. Kaptajnen,...
Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
NEWS ARCHIVE