Sikker sejr over Holbæk Stenhus

Holbæk Stenhus kom søndag eftermiddag til Aarhus med masser af energi, men det unge sjællandske hold kunne ikke stille noget op mod et Bakken Bears hold, der i øjeblikket spiller rigtigt godt. Bjørnene endte med at lave masser af seværdigt spil og vinde med 101-67.

Bakken Bears er ubesejrede i Basketligaen i denne sæson og topper da også tabellen, á point med Svendborg, der dog har spillet to kamp mere. Herefter kommet Horsens, som har vundet ni af de ti sidste kampe. Bakken spiller mod begge de hold lige omring nytår. Først i Horsens 28. december, inden Svendborg kommer til Aarhus til topkamp 6. januar.

I lørdagens kamp var Holbæk Stenhus godt med i de første minutter. Scoringer fra Gustav Winther og Peter Beier-Christiansen sendte gæsterne i front med 11-13, inden Bakken fik sat prop i, i forsvaret.

Da proppen kom i, skete det til gengæld eftertrykkeligt. Det blev kun til to scoringer fra Holbæk Stenhus resten af første periode og de første fire minutter af anden. Da Bakken samtidig skruede op for hanerne i angrebet, med spektakulære dunk fra blandt andet Gustav Knudsen, Andreas Holst og DeAndre Pinckney, stod der nu 44-17 på scoretavlen.

Op mod halvlegspausen fortsatte Bakken med at bygge forspringet større. Det nåede 33 point ved pausen, 62-30, og stabiliserede sig omkring de 35-38 i anden halvleg. Slutresultatet blev 101-67.

Alle spillere for Bakken Bears scorede og fireover ti point, med DeAndre Pinckney som topscorer med 22, efterfulgt af Noah Churchill og Gustav Knudsen med hver 17 og Andreas Holst med 12.

Bakkens næste opgave er tirsdag mod Bears Academy, i en udekamp, der dog stadig spilles i Sparekassen Danmark Basketball Center. Herefter er der nytårskampe i Horsens 28. december og hjemmekamp mod BMS Herlev to dage senere.

Statistik: https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/DBBF/2289269/bs.html

Hjemmebanebilletter købes her:

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25
23 maj 2024

Bakken Bears spiller også ENBL i 2024-25

I april blev Bakken Bears kåret som ENBL Champions 2023-24 og blev dermed det...
Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved
20 maj 2024

Bakken Bears tager ottende mesterskab i træk efter gyser i Næstved

Gustav Knudsen blev valgt som finalernes bedst spiller, da Bakken Bears mandag aften tog...
Niels Fensby er Årets Frivillige
18 maj 2024

Niels Fensby er Årets Frivillige

Siden 2003 har Bakken Bears uddelt pokalen ”Ildsjælen – Steffen Wichs Elitepokal” til Årets...
Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails
17 maj 2024

Bears kan vinde mesterskabet mandag: Fjerde finale vises live på PV – Kaffe & Cocktails

Bakken Bears nærmer sig endnu et danmarksmesterskab, foran 3-0 i kampe i finalerserien mod...
NEWS ARCHIVE