Kampen om Bjørnehulen

Tirsdag aften udkæmpes det første af to opgør om Sparekassen Danmark Basketball Center, der er hjemmebane for både Bakken Bears og Bears Academy – og som kærligt omtales som Bjørnehulen.

I alle kampe mellem de to hold, der begge er del af Bears-organisationen, er der langt mere end point på tavlen og i tabellen på spil. Især de unge bjørne kommer ind med alt, hvad remmer og tøj kan holde, for at forsøge at skabe overraskelsen mod Bakken Bears.

Bakken Bears er det professionelle hold, der også konkurrerer i Europa, mens Bears Academy er talentholdet, der har udklækket en mængde spillere til både Bakken og klubber i ind- og udland.

Holdene deler også spillere, forstået på den måde, at der i basketballsporten eksisterer den såkaldte dobbeltlicensordning. Det er en ordning, hvor unge talenter kan snuse til topniveauet i Bakken Bears, og stadig udvikle sig med masser af minutter og ansvar for Academy. Den endelige fordeling af dobbeltlicensspillerne til tirsdagens kamp er endnu ikke foretaget, men det står klart, at Bakken Bears hviler nogle af stamspillerne i et meget tæt kampprogram, der har budt på seks kampe siden 6. december.

Det er Bears Academy, der har hjemmebane tirsdag aften, men det er Bakken Bears, der må tage favoritværdigheden på sig.

Terrence Hargrove til Bears
15 jul 2024

Terrence Hargrove til Bears

Bakken Bears har indgået en etårig aftale med Terrence Hargrove. Den 193cm høje forward...
Ung Hadsten-guard i Bearstruppen
14 jul 2024

Ung Hadsten-guard i Bearstruppen

19-årige Filip Ates bliver en del af Bakken Bears-truppen. Den 185 cm høje guard...
NEWS ARCHIVE