Bakken Bears og Skousen Viby Mega Syd skyder hinanden bedre

Nogle gange går tingene op i en højere enhed, når sporten og erhvervslivet er kreative sammen. Det behøver ikke engang at tage ret lang tid. I dag lanceres Skousen Viby Mega Syd fordele for Bakken Bears’ sæsonkortholdere.

Der var ca. 10 minutter fra tanke til handling, da Jonas Løvstad Rasmussen, indehaver af Skousen Viby Mega Syd, stødte ind i Mads Olesen fra Bears’ kreative team. Indenfor få minutter havde de to produktudviklet konkurrencen Mega Shot, så den får nye, store fordele for både Skousen og Bakken Bears.

Det blev lynhurtigt aftalt, at præmien i stedet for det traditionelle gavekort, skulle være forskellige luksusprægede produkter. Fra kamp til kamp bliver der dystet om forskellige fede produkter fra Skousen – fra robotstøvsugere til lækre kaffemaskiner.

Det giver Jonas og Skousen Viby muligheden for at fremvise et bredt udvalg af butikkens lækre produkter og på den måde friste kunderne.

Målrettede Vouchers

Skousen Viby Mega Syd og Bakken Bears tager i dag et skridt videre i samarbejdet om Mega Shot, der indbærer fordele for både virksomhed og klub.

Bakken har arbejdet med vores billetpartner, VENUE MANAGER A/S, om at kunne tilbyde et vouchersystem i Bakken Bears App, hvor udvalgte grupper af tilskuere kan se tilbuddet på app’en og det lancerers i dag.

Synligheden af tilbud på app’en kan kontrolleres i detaljen. Til at starte med kan vore sæsonkortholdere fra i dag finde en voucher i Bears-appen, der giver 10-40% på forskellige produkter, som er lagerført i Skousen Viby Mega Syd.

På udvalgte kampe vil der senere, til alle fremmødte med en Bears konto, blive lagt en voucher ind på deres konto, hvor der vil være fede rabatter at hente til Skousen Viby Mega Syd.

Også vore kommercielle partnere vil naturligvis få adgang til gode tilbud via Bears App – både som kunder og, senere, til at lave vouchers. Det er eksempelvis muligt at lave et tilbud målrettet til kunder, der har købt en studerendebillet, hvis det er den målgruppe, man er interesseret i.

Samarbejdet er et skridt fremad for begge parter. Hos Bakken Bears har vi mulighed for at give en masse fordele til vores sæsonkortholdere og andre kunder, hvilket er et område, vi hele tiden prøver at udvikle på.

Samtidig vil samarbejdet eksponere nye kunder for Skousen Viby Mega Syd, som altså også kan showcase en masse fede produkter.

Vi er meget stolte over vores tætte samarbejde med Skousen Viby Mega Syd, og ser frem til at få afviklet nogle fede konkurrencer til kampene.

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE