En epoke er slut

Michel Diouf skal videre. Det virker helt mærkeligt, for senegalesiske Michel Diouf har været en institution i klubben, siden han ankom fra spansk basketball tilbage i 2015. Diouf er flere gange blevet kåret til Basketligaens bedste forsvarsspiller, og blev i løbet af sæsonen 2021-22 endda den mest scorende spiller i FIBA Europes Cups historie.

De senere år er 35-årige Diouf også blevet kendt som en tre-points skytte, der har haft det med at træde op i de helt store kampe. Hvis man var i hallen, glemmer man sent den tre’er, der sendte os ud i overtid (og mod sejr) mod FC Porto i efteråret 2023.

Diouf har i alt scoret 4.813 point for Bakken Bears i 432 kampe i alle turneringer og det gør ham til den mest scorende spiller i Bakken Bears’ historie, med over 150 point ned til Chris Christoffersen på andenpladsen.

Udover de individuelle statistikker har Bakken Bears med Diouf på holdet også opnået det, det hele handler om: resultater. Det er blevet til en europæisk titel, tre deltagelser i Basketball Champions League, kvalifikation til tre semifinaler i FIBA Europe Cup, fem danske pokaltitler og danmarksmesterskabet i de sidste otte sæsoner i træk.

Der skal fra Bakken Bears lyde et kæmpe tak til Michel Diouf for ni fantastiske år i Aarhus – og vi håber, vores fans føler det samme?

𝗔𝘄𝗲𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗥𝗼𝗼𝗸𝗶𝗲 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 𝗟𝗲𝗲𝗸!
07 jul 2024

𝗔𝘄𝗲𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗥𝗼𝗼𝗸𝗶𝗲 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 𝗟𝗲𝗲𝗸!

Malik Parsons kom i sommeren 2023 direkte fra college i USA, efter han i...
Simon Schwartz bliver bjørn
05 jul 2024

Simon Schwartz bliver bjørn

Den 20-årige Simon Schwartz skifter til Bakken Bears på en toårig aftale. Den 205...
𝗘𝗡𝗕𝗟’𝘀 𝗠𝗩𝗣 𝘀𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗳𝗮𝗿𝘃𝗲𝗹
28 jun 2024

𝗘𝗡𝗕𝗟’𝘀 𝗠𝗩𝗣 𝘀𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗳𝗮𝗿𝘃𝗲𝗹

DeAndre Pinckney kom til Bakken Bears i sommeren 2023 fra Southern Mississippi University, hvor...
𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗵𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱
26 jun 2024

𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗵𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱

Efter udmeldingerne om afgang fra flere rutinerede spilleres side, henter Bakken Bears nu en...
NEWS ARCHIVE