Academy profil bliver dobbelt bjørn

20-årige Tobias Hemmersam bliver i 2024/25-sæsonen en del af Bakken Bears-truppen. Den 197 cm høje forward, der har spillet ungdomsbasketball i BMI, Aarhus Syd, Hjemly og Bears Academy, får dobbeltlicens, så han kan spille for såvel Bakken Bears som Bears Academys Basketligahold i den kommende sæson.

“Jeg er glad for at få mulighed for at være med Bears, og jeg har valgt at takke ja, fordi det er det sted, der er bedst i forhold til min egen udvikling fremadrettet både på og udenfor basketballbanen. Det er super fedt at være sikret meget spilletid for Academy, og samtidig kunne spille og træne med på europæisk niveau med Bakken Bears”, siger Tobias Hemmersam.

Tobias Hemmersam er blandt de dygtigste spillere i sin årgang, og var med på det danske landshold, det vandt U-20 NM i sommeren 2023. Det skyldes bl.a. hans arbejdsindsats.

”Hemmer er uden tvivl en af de mest hårdtarbejdende spillere, jeg har arbejdet med. Han har de sidste par sæsoner virkelig lagt på sit spil, så jeg er rigtig stolt på hans vegne over, at han nu har spillet sig til en plads i Bakken truppen til næste år”, siger Thomas Hemmingsen, head coach i Bears Academy.

Foto: Per Bille.

𝗔𝘄𝗲𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗥𝗼𝗼𝗸𝗶𝗲 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 𝗟𝗲𝗲𝗸!
07 jul 2024

𝗔𝘄𝗲𝘀𝗼𝗺𝗲 𝗥𝗼𝗼𝗸𝗶𝗲 𝗦𝗲𝗮𝘀𝗼𝗻 𝗟𝗲𝗲𝗸!

Malik Parsons kom i sommeren 2023 direkte fra college i USA, efter han i...
Simon Schwartz bliver bjørn
05 jul 2024

Simon Schwartz bliver bjørn

Den 20-årige Simon Schwartz skifter til Bakken Bears på en toårig aftale. Den 205...
𝗘𝗡𝗕𝗟’𝘀 𝗠𝗩𝗣 𝘀𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗳𝗮𝗿𝘃𝗲𝗹
28 jun 2024

𝗘𝗡𝗕𝗟’𝘀 𝗠𝗩𝗣 𝘀𝗶𝗴𝗲𝗿 𝗳𝗮𝗿𝘃𝗲𝗹

DeAndre Pinckney kom til Bakken Bears i sommeren 2023 fra Southern Mississippi University, hvor...
𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗵𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱
26 jun 2024

𝗕𝗮𝗸𝗸𝗲𝗻 𝗕𝗲𝗮𝗿𝘀 𝗵𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝗿𝘂𝘁𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲𝘁 𝗳𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱

Efter udmeldingerne om afgang fra flere rutinerede spilleres side, henter Bakken Bears nu en...
NEWS ARCHIVE