Guld- og sølvvindere mødes

Det er sidste sæsons guld- og sølvvindere, der lørdag mødes i Arena Randers. Ganske vist guld- og sølvvinderen kåret på baggrund af stillingen i en Covid-afbrudt sæson, men stadig sæsonen 2019/20s to bedste hold.

De to hold spillede tætte kampe mod hinanden i 2019/20. Bears vandt pokalsemifinalen samt den første og sidste indbyrdes kamp i Basketligaen, men de to øvrige grundspilsopgør blev vundet af randrusianerne, begge spillet i Arena Randers.

Som det normalt sker, har holdene skiftet ud på flere pladser. For Randers Cimbria skal det dog noteres, at holdets vigtigste spillere i 2019/20, Brantley Bynum og Jonathan Jeanne, begge er tilbage i Cimbriatrøjen. Randersmandskabet har skiftet træner, så det er den tidligere danske mester Pete Hoffman, der coacher holdet.

Randers har blot spillet en enkelt kamp i sæsonen – en sejr på 99-92 over Bears Academy i tirsdags, og her var den amerikanske guard Tyre Gathright topscorer med 30 point. Også den mest scorende spiller i Basketligaen gennem tiden, 35-årige Chris Nielsen, åbnede sæsonen fint med 15 point og 5 assists.

Bears har åbnet Basketligakontoen fint med to store sejre – 105-55 over Copenhagen og 106-74 i tirsdags over Værløse. I denne uge er der tilføjet to profiler yderligere til Bearsholdet, Glenn Cosey og Erik McCree kan begge få debut i lørdagens opgør.

Der er tip off lørdag kl. 15:00 i Arena Randers. Kampen kan opleves på fanseat.com – men ikke i Kronjyllands hovedstad, idet der pga. Covid-19-restriktioner ikke lukkes fans fra udeholdet ind til kampene.

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE