Sidste finale i aften i Næstved?

Bakken Bears kan vinde det 7. mesterskab i træk, mens Team Fog Næstved står overfor en alvorlig udfordring, når klubberne mandag går indtil den fjerde finale kamp af finaleserien. Efter Bakken har vundet de tre første kampe i serien, er Næstved nu på randen af elimination. Bears har i tre kampe vist sig som det stærkeste hold og Næstved er sendt til tælling, men er ikke talt ude endnu.

Selvom oddsene er imod Næstved, er det vigtigt at huske på, at Team Fog Næstved stadig har en chance. Holdet viste fighterindstilling og var tæt på at stjæle kamp tre og har potentiale til at vende serien rundt. Næstved førte det meste af kampen, men med et fremragende sidste kvarter vendte Bears det hele på hovedet. Bakken var bagud med 14 point med 16 minutter igen, men tog en sejr på 86-74 torsdag aften.

Bakkens veteraner har indtil nu været koden til sejr i alle tre finaler og Næstved skal have fundet en løsning på at stoppe dem. Darko Jukic scorede 26 point i kamp tre, Ryan Evans tilføjede 19 og en meget vigtig trepoint-scoring med under to minutter igen, som reelt afgjorde kampen.

Den fjerde finale bliver en nervepirrende oplevelse for både Næstved og Bakken Bears. Næstved vil kæmpe med alt, hvad de har, for at undgå eliminering, mens Bears vil forsøge at lukke serien og tage mesterskabet med hjem.

Kampen spilles mandag i Næstved. Vinder Bakken Bears her, kan klubben fejre det syvende mesterskab i træk, mens et nederlag vil give muligheden for at vinde på hjemmebane torsdag.

Kampen sendes på Sport Live, som også streamer på Jysk Fynske Medier, inklusiv Stiften.dk

Fans mødes på PV – Kaffe & Cocktails!

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE