2018-02-07

KLART NEDERLAG I UNGARN

Det blev et klart nederlag i den sidste kamp i FIBA Europe Cups andet gruppespil, da Bakken Bears på udebane tabte mod Szolnoki Olaj fra Ungarn. Førerholdet i den ungarske liga vandt 91-68. Resultatet ændrer dog ikke på at Bakken Bears vandt puljen med fire sejre i seks kampe, mens Szolnoki Olaj slutter sidst med blot to sejre.

Bakken Bears startede som lyn og torden, men vendepunktet kom, da udeholdet førte 9-0. Ungarerne tog time out og satte Strahinja Milosevic på banen. Turneringens topscorer DeVaughn Akoon-Purcell øgede ganske vist Bearsføringen til 11-0, men så scorede Szolnoki Olaj ti point i streg. Bears kunne slet ikke håndtere de fysisk stærke ungarere, der tog en overflod af angrebsrebounds, som blev konverteret til point samtidig med at det etablerede angrebsspil slet ikke fungerede. Bears hang på indtil udgangen af første periode, hvor der stod 20-17.

I anden periode scorede Thomas Lærke en trepointscoring til 20-23, men herefter scorede Bears ikke i næsten seks minutter før Sylvester Berg reducerede til 23-38. Det ungarske hold fra Szolnok førte 45-30 ved pausen.

Det blev ikke meget bedre efter pausen. Szolnoki Olaj kom hurtigt foran med tyve point og vandt perioden 25-16, og så var den kamp ellers afgjort. Bakken Bears vandt kampens sidste fjerdedel, men der var ikke spænding om resultatet.

Mest scorende for Bears var Tony Bishop, der noterede sig for 14 point og syv rebounds. DeVaughn Akoon-Purcell scorede 11 point. For hjemmeholdet scorede Strahinja Milosevic 19 point, som blev garneret med 10 rebounds.

Næste opgave for Bears er lørdagens kamp i Basketligaen. Her kommer Næstved på besøg.

Næste europæiske opgave er 1/8-finalerne, der spilles 7. og 14. marts. Modstanderen findes ved torsdagens lodtrækning.

 

Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
NEWS ARCHIVE