BEARS VINDER I HAMBURG

Bakken Bears vandt den første kamp i Hamburg Towers historie i lørdagens træningskamp. En stærk indsats i fjerde periodes sidste halvdel og gode straffekastprocenter til sidst gav sejren.
Hamburg Towers – Bakken Bears 74-77 (21-18, 36-34, 55-50)
Hamburg Towers er i gang med at bygge et hold, der skal bringe den tyske storby i den bedste tyske række. Holdet har fået et wild card til den næstbedste række, Pro A, og holdet skal bide sig fast i rækken mest organisationen bygges op.
Opbakningen er bestemt til stede. Stor opbakning gav forsinket kampstart, der skulle sikre at de sidste tilskuere nåede ind i den fyldte hal. De mange
tilskuere og det varme, men fugtige vejr, gav en utrolig lang kamp pga. mange optørringspauser.
Towers startede med at score kampens seks første point, men Bears svarede igen med 11 point i træk. Resten af første halvleg var tæt. Morten Sahlertz ramte fem point i træk, Thomas Lærke og Roburt Sallie viste fine angrebstakter, og Bears var godt foran indtil et par dumme turnovers lige før pausen.
I tredje periode var Hamburg en lille bid foran. Bears havde syv turnovers i perioden, og Towers førte 55-50. I starten af fjerde periode fortsatte hjemmeholdet og de nåede foran med hele 63-51 inden Bears kom i gang. Godt spil af Sebastian Åris og de to pointscorere Thomas Lærke og

Roburt Sallie gav et 13-1 run af Bears på en treer af Lærke. 64-64 med godt tre minutter igen.
Sallie udlignede til 67-67 med en treer og Sallie ramte endnu et straffe inden Jonas Zohore scorede et tip back. Sallie scorede et flot lay up, og Lærke sluttede med at ramme fem af seks straffekast til slutresultatet 77-74.
En fin sejr til Bakken Bears inden træningskampene fortsætter i turneringen i Gotha i næste weekend.
Topscorere: Roburt Sallie 28, Thomas Lærke 22, Morten Sahlertz 6.

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil