BEARS HENTER SPILLER I NBAS UDVIKLINGSLIGA

Bakken Bears har tilknyttet den 27-årige amerikanske forward Jo Harris. Harris startede sæsonen for Sioux Falls Skyforce, der er sidste sæsons NBA-finalister Miami Heats farmerhold i NBA D-League.
 

Jo Harris er en alsidig forward på 196 cm. Han har en fortid på Coastal Carolina University (2005-2010), hvor han i sine sidste to sæsoner snittede ca. 15 point og 10 rebounds. I sin første sæson som professionel spillede han i den britiske BBL-liga hos Leicester City Riders. Herefter har karrieren bragt ham forbi Uruguay, Slovakiet, Finland og senest NBA D-League.

I Slovakiet spillede han for BC Prievidza, og en af modstanderne var Spisska Nova Ves, men den nuværende Bakken Bears-spiller Maurice Acker på holdet.

Bakken Bears head coach, Ville Tuominen, har naturligvis tjekket referencer i Finland, hvor Harris spillede for Salon Vilpas i sæsonen 2013/14. Tuominen siger om Harris: ”Vi har ledt efter en atletisk spiller, der kan tilføre holdet energi. En der dækker godt op, og rebounder godt – hårdtarbejdende og en positiv person, der sætter holdet først. Det har vi fundet i Jo. Efter at have talt med hans coach og holdkammerater fra sidste sæson, er jeg overbevist om at det er et godt match til vores system, og hans alsidighed gør at vi kan spille ham i forskellige line ups”.

Coach Tuominen fortsætter: ”I sidste sæson snittede han over otte rebounds pr. kamp (ottendebedst i den finske liga), hvilket er meget imponerende for en spiller på hans størrelse – og han havde næstflest steals ligaen. Han snittede også en double-double (mindst ti point og mindst ti rebounds) i college – dette er uhyre sjældent. I sidste sæson dækkede han modstandernes bedste spiller på de fire mindste positioner. Det bedste ved ham er kombinationen af atletiskhed og energi, der er meget svær at finde”.

Harris kommer til Danmark mellem jul og nytår, og hans kontrakt løber sæsonen ud, med en option på yderligere en sæson.

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE