Bears videre i Champions League

Da der midt i juli blev trukket lod til den første udgave af Basketball Champions League, fik Bakken Bears den værst tænkelige lodtrækning. Modstanderen blev nemlig det italienske tophold Dinamo Sassari. Holdet fra Sardinien ville i opgøret været så store favoritter, at det kunne betragtes som en sensation, hvis Bears optrådte i anden kvalifikationsrunde.

En måned senere er det blevet offentliggjort, at Bears er sikre på deltagelse i anden kvalifikationsrunde. Dog er det desværre ikke sket efter en sejr over Dinamo Sassari. Deltagelsen i anden runde skyldes, at Sassari er blevet hevet op som deltager i hovedturneringen, og Bears dermed er oversiddere i første runde.

Bakken Bears indtræder i anden kvalifikationsrunde, hvor modstanderen er vinderen af kampen mellem de hollandske mestre, Donar Groningen, og de estiske vicemestre BC Tartu. De to hold afgør deres mellemværende den 27. og 29. september, mens Bears møder den samlede vinder den 4. oktober (udebane) og den 6. oktober (hjemmebane). Vinderen af det opgør deltager i gruppespillet i Basketball Champions League.

Sportsdirektør Michael Piloz ærgrer sig ændringen: ”Vi havde set frem til at møde et italiensk hold, der de seneste to sæsoner har deltaget i Euroleague uagtet at vi ville have haft ekstremt små chancer for samlet sejr. Vi må nu i stedet glæde os over at chancerne for at kvalificere os til hovedturneringen er steget, om end vi stadig vil være underdogs mod Groningen eller Tartu.”

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil
26 apr 2024

Blackout-semifinale #3 med festivalbilletter på spil

Mandag 29. april tager Bakken Bears imod Svendborg Rabbits i, hvad der potentielt kan...
Bakken Bears kæmper sig til matchbold
25 apr 2024

Bakken Bears kæmper sig til matchbold

Bakken Bears har matchbold i semifinaleserien mod Svendborg Rabbits efter en arbejdssejr mod et...
Tilmelding til sommer camps er åben
24 apr 2024

Tilmelding til sommer camps er åben

Tilmeldingen til to af sommerens camps er nu åben. Det er den traditionelle Bears...
Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig
23 apr 2024

Bakken Bears kan forvente massivt publikum mod sig

Torsdag aften kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Bakken Bears i Rise Sparekasse Arena...
NEWS ARCHIVE