Bears ansætter Team & Game Manager

Bakken Bears tilknytter pr. 1. november Allan Grønkjær som klubbens Team & Game Manager. Der er tale om en nyoprettet stilling i organisationen.

37-årige Allan Grønkjær, der er uddannet cand.mag i historie med speciale i idrætshistorie, kommer fra et job som sportschef i Bueskydning Danmark. Dansk bueskydning har flyttet sig markant i de år Allan har været ansat, og det har fungeret som en god anbefaling i forhold til jobbet hos Bakken Bears.

”Jeg ser enormt frem til at være en del af Danmarks bedste basketballorganisation. Min ambition er at være med til at udvikle Bakken Bears’ koncept uden for banen og holdet på banen. Jeg kommer med en bred erfaring fra rollen som sportschef for de danske bueskydningslandshold, og jeg vil sætte min viden i spil sammen med de dygtige folk i Bakken Bears,” siger Allan Grønkjær.

Allan Grønkjær får i Bakken Bears ansvaret for den koordinationen i det sportslige team i sin funktion af Team Manager. Derudover skal han som Game Manager være ansvarlig for klubbens kampafvikling, -udvikling og markedsføring.

Bakken Bears glæder sig til at ”holdet” får tilgang af Allan Grønkjær: ”Allan har en spændende profil og kommer til at styrke organisationen på nogle vitale punkter. Hans kontaktflade i organisationen bliver utrolig bred, idet Allan skal være i dialog med klubbens frivillige, spillere, trænerstab og fans,” siger sportsdirektør Michael Piloz.

Foto: Kaj Frandsen

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE