Topopgør fredag i Horsens

Blot to dage efter sæsonens bedste kamp, skal Bakken Bears igen i ilden. Det sker, når Basketligaens nummer et skal møde nummer to – endda på udebane.

Bakken Bears skal nemlig til Forum Horsens fredag for at spille grundspillets næstsidste kamp, når rivalerne fra Horsens IC tager imod. Bakken Bears har for længst vundet grundspillet, mens Horsens IC virkelig skal dumme sig i de sidste ligakampe for at undgå at slutte på andenpladsen. Uanset om andenpladsen skulle glippe, kan HIC ikke rykke længere ned end tredjepladsen, og det gør, at de to hold, der har mødt hinanden i de seneste fire DM-finaler tidligst kan mødes i netop det stadie af DM-slutspillet.

Bakken Bears vandt onsdag i FIBA Europe Cups 1/8-finalen mod Ironi Ness Ziona. Israelerne blev besejret 91-74, og der venter Bears en svær opgave med fysisk at være tilbage på toppen fredag.

Det er femte gang i denne sæson at de to hold mødes. Bakken Bears har vundet alle tre opgør i Basketligaen, mens Horsens IC vandt holdenes møde i den pokalturnering, som HIC senere vandt i overlegen stil.

Efter fredagens kamp har Bears kun et fokus – det er onsdagens returkamp i Israel. Og efter den venter endnu en svær Basketligaopgave, nemlig når turen næste fredag går til Næstved.

Der er tip off kl. 18:45 i Forum Horsens.

 

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE