Ny kvartfinale fredag

Onsdag tog Bakken Bears hul på kvartfinalerne i FIBA Europe Cup og blot to dage senere gælder det kvartfinalerne i Basketligaen. De forsvarende danske mestre skal op imod Værløse i bedst-af-fem serien, der indledes fredag i Vejlby-Risskov Hallen.

Bakken Bears fik et fornuftigt udgangspunkt med en sejr på 76-75 over s.Oliver Würzburg, men der er ingen tvivl om at det var en kamp, der trak tænker ud hos Bearsspillerne. Derfor har fokus været på restitution- både fysisk og mentalt- op til den vigtige kamp et mod Værløse, inden koncentrationen igen drejes over mod Würzburg, der er værter ved returopgøret på onsdag.

Værløse er nyoprykkere i Basketligaen og nåede en ottendeplads i grundspillet. I de sidste kampe i grundspillet blev det imidlertid til to sejre over vinderne af Pro B – EBAA – og det er et Værløse-hold, der har vist stigende styrke. Amerikanske Richard Granberry er holdets absolutte profil og topscorer (18,6 point pr. kamp samt toprebounder (10,1 rebounds pr. kamp). Granberry har i længere tid været ude med en skade, men viste stor styrke i slutningen af grundspillet. Tilgangen af Mathias Bak Christensen (næsttopscorer med 14,3 point pr. kamp foruden 8,6 rebounds) har bestemt også pyntet på det meget unge Værløse-mandskab.

De to hold mødte hinanden to gange i grundspillet. Bears vandt 90-78 i Søndersøhallen (i øvrigt eneste Basketligakamp inden jul, hvor bjørnene ikke scorede mindst 100 point), mens det blev til hjemmesejr på 113-74 i Vejlby-Risskov Hallen.

Kvartfinalen fortsætter fredag den 29. marts i Værløse, mens kamp tre spilles søndag den 31. marts i Aarhus.

 

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 
02 maj 2024

DM-finalerne kamp #1: Whiteout med festivalbilletter på spil 

Det er første kamp i finaleserien, og for 22. år i træk er vi...
Drama om at blive vores finalemodstander
01 maj 2024

Drama om at blive vores finalemodstander

Horsens har lige fået kåret både årets træner og årets spiller i Basketligaen. Næstved...
Gustav har meldt sig til NBA Draften
01 maj 2024

Gustav har meldt sig til NBA Draften

Gustav Knudsen har officielt meldt sig til NBA draftet 2024. Det foregår 27. juni...
Vi er klar til DM-Finalerne!
29 apr 2024

Vi er klar til DM-Finalerne!

For 22. gang i træk skal Bakken Bears spille DM-finaler – og i dem...
NEWS ARCHIVE